Akbank Faizlerde Kesenin Ağzını Açtı Müşteri Bayram Etti!

Akbank Faizlerde Kesenin Ağzını Açtı Müşteri Bayram Etti!

Bilindiği üzere bankalar faiz indirimi 3 günlük Merkez Bankası'nın 200 baz puan faizlerde indirim yapması ile birlikte tüm bankalar kredi faizlerinde büyük bir indirime gitti.

Bilindiği üzere bankalar faiz indirimi 3 günlük Merkez Bankası'nın 200 baz puan faizlerde indirim yapması ile birlikte tüm bankalar kredi faizlerinde büyük bir indirime gitti. Bu bankalardan bir tanesi de Akbank oldu. Akbank yapmış olduğu çalışmalarda 200 baz puanlık Merkez Bankasını indirimine derhal kredi faizlerine yansıttı. Yansıtmış olduğu kredilerinin en fazla konut kredisi nasibini almış bulunuyor. Gene aynı şekilde diğer kredileri de oldukça büyük bir indirim olmasından dolayı vatandaşlar yeni kullanacakları kredileri daha cazip koşullarda alabilecekken aynı zamanda eski kredilerinde yapılandırma bilecekler.

26.jpg

En Cazip Konut Kredisi

Bankanın vermiş olduğu konut kredisi diğer bankalarla kıyaslandığında oldukça büyük bir cazibesinin bulunduğu gözlemlenmektedir. 10 sene vadeli bir şekilde yani 120 ay vadeli bir şekilde kullanabileceğiniz konut kredisinin faiz oranı 1.20 ile 1.30 arasında değişmektedir. Alacağınız konut kredisinin 3 aya kadar ertelenmesi veya 6 aya kadar ertelenmesi mümkündür. İsteyen vatandaşlar 3 aya kadar isteyen vatandaşlar ise 6 aya kadar kredi ertelemesi gerçekleştirebilirler. Böylece bu dönem içerisinde herhangi bir ödeme yapmadan devam edebilirler.

En Cazip İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi faiz oranları bilindiği üzere 1.60 1.80 Faiz oranında seyretmektedir. kredilerin faizlerin düşmesi ile birlikte Akbank ihtiyaç kredisi faizlerinde düşüş bulunmaktadır. Bu civardaki faizleri yaklaşık 200 baz puan indirerek 1.40 ile 1.60 arasında bir faiz uygulamasına geçmiş bulunmaktadır. Böylece ister yeni alacağız kredilerde ister eskiden kullanmış olduğunuz krediler de bu indirimi kullanabilirsiniz.

En cazip araç kredisi

Akbank tarafından verilmiş olan tüm kredilerde indirim söz konusu. Bu krediler içerisinde araç kredisi ile bulunmaktadır. araç kredileri bilindiği üzere 48 ay vadeye kadar verilebilmektedir. aynı zamanda belirli koşullarda şartlara uygun olan kişilere cazip kredi sunulmaktadır. Akbank yaklaşık olarak 1.50 olarak vermiş olduğu araç kredisini 1.31 seviyesine düşürmüştür. Böylece vatandaşlar ister yeni kullanacakları Kredi de ister eski kullanmış oldukları kredileri de bir güncelleme yapabilirler. Böylece aylık olarak ödeyecekleri tutarlar daha cazip noktalara düşmektedir.

0x0-1632033113234.jpg

En cazip eğitim kredisi

Akbank tüm alanları düşündüğü gibi eğitim alanında harcama yapmak isteyen vatandaşlara düşünmektedir. Tüm kredileri de yapılan indirim eğitim alanında verilmekte olan kredileri de etkilemektedir. Böylece eğitim alanında harcama yapmak için kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 1.55 faiz oranı yerine bundan sonra bir 35 ila 1.40 arasında değişen faiz oranlarında ödemelerini gerçekleştirebilirler.