İngbank 8 Ay Vadeli Faizsiz 8 bin TL veriyor

İngbank 8 Ay Vadeli Faizsiz 8 bin TL veriyor

Ülkemizde zaman zaman faizsiz krediler ile gündeme gelmekte olan bankalardan bir tanesi de ING Bankasıdır. Banka belli aralıklarla faizsiz veya düşük faizli krediler müşterilerine sunar.

Ülkemizde zaman zaman faizsiz krediler ile gündeme gelmekte olan bankalardan bir tanesi de ING Bankasıdır. Banka belli aralıklarla faizsiz veya düşük faizli krediler müşterilerine sunar. Son zamanlarda sunmuş olduğu 8 ay vadeli faizsiz 8000 TL kredi ile müşterilerini memnun etmeyi yeniden başlamış bulunmaktadır. Kredinin 8 ay vadeli bir şekilde 8 binlere olması Aylık 1000 TL olarak ödemeye tekabül etmektedir. Böylelikle herhangi bir faiz ve farklı bir masraf ödemeden 8000 TL gibi önemli bir miktarı direkt olarak hesabınıza aktarmanız mümkün olacaktır. Banka müşterisi olmalı veya Bu bankanın müşterisi olmamanız gibi bir şart sunulmamaktadır. Başvurunun yapılması ile birlikte bankanın uygun gördüğü müşterileri bu kredi direkt olarak aktarılır.

18.jpg

ING Bank faizsiz kredi

8 ay vadeli bir şekilde 8000 TL kullanmak isteyen müşteriler bu krediyi alabilirler. Herhangi bir faiz ödemesi yapılmamaktadır. Ayrıca Kredinin herhangi bir masrafı da bulunmamaktadır. Diğer krediler de bulunmakta olan erteleme imkanı bu kredi de sunulmayacaktır.

12 ay vadeli bir şekilde 12 bin TL kullanmak isteyen müşteriler de kredi kullanabilir. 0,99 faiz oranı bulunmaktadır. Ayrıca Kredinin herhangi bir masrafı da bulunmamaktadır. Diğer krediler de bulunmakta olan erteleme imkanı bu kredi de sunulmayacaktır.

24 ay vadeli bir şekilde 24 bin TL kullanmak isteyen müşteriler de kredi kullanabilir. 1,19 faiz oranı bulunmaktadır. Ayrıca Kredinin herhangi bir masrafı da bulunmamaktadır. 3 ile 6 ay arasında erteleme imkanından faydalanabilirsiniz.

36 ay vadeli bir şekilde 36 bin TL kullanmak isteyen müşteriler de kredi kullanabilir. 1,39 faiz oranı bulunmaktadır. Ayrıca Kredinin herhangi bir masrafı da bulunmamaktadır. 3 ile 6 ay arasında erteleme imkanından faydalanabilirsiniz.

48 ay vadeli bir şekilde 48 bin TL kullanmak isteyen müşteriler de kredi kullanabilir. 1,59 faiz oranı bulunmaktadır. Ayrıca Kredinin herhangi bir masrafı da bulunmamaktadır. 3 ile 6 ay arasında erteleme imkanından faydalanabilirsiniz.

hibe-destegi-ile-ilgili-son-dakika-aciklamasi-bak-5072006.jpg

Kimler Krediyi Alabilir

Krediyi ister İNG Bank müşterileri veya müşterisi olmayanlar kullanabilir. Kredinin verilmesi için bankanın şartlarını taşımanız gerekmektedir. İlk şart her bankada olduğu gibi sigorta şartı bulunmaktadır. Ayrıca daha önce ki ödemelerinizde gecikme bulunmaması gerekir. Kredi puanı 1800 ve üzeri olmalıdır.