Halkbank Kredisi Kullanana Faizsiz 1500 TL 6 Ay Taksitle

Halkbank Kredisi Kullanana Faizsiz 1500 TL 6 Ay Taksitle

Halk Bankası yoğun bir şekilde kampanya trafiğine devam ediyor. Sunmuş olduğu cazip kredilerle birlikte gerek kendi müşterilerine gerek ise diğer banka müşterilerinin yapmış olduğu başvurularla birlikte de sağlamış oldukları kredilerle memnun etmeye büyük

Halk Bankası yoğun bir şekilde kampanya trafiğine devam ediyor. Sunmuş olduğu cazip kredilerle birlikte gerek kendi müşterilerine gerek ise diğer banka müşterilerinin yapmış olduğu başvurularla birlikte de sağlamış oldukları kredilerle memnun etmeye büyük bir da devam edilmektedir. Kamu bankaları arasında en fazla müşterisi olduğu düşünülen banka olarak bilinmekte olan Halkbank büyük bir kredi hamlesi ile birlikte tekrardan müşterilerinin karşısına çıktı. 1500 TL limiti kadar 6 ay vadeli bir şekilde alınabilecek kredilere herhangi bir faiz almayarak büyük bir kampanya başlatmış oldu. Fakat kredi alabilmek için en az 1 senelik Halk Bank müşterisi olma şartı bulunuyor. Bu sebeple diğer banka müşterilerinin faizsiz kredi almaları her söz konusu değil. Zaman zaman böyle kapsamlı kredileri vermekte olan Halkbank En azından bir iban ile hesap açtırma yöntemi bulunmakta olan müşterilerine bu gibi fırsatları vermektedir.

14.jpg

1500 TL faizsiz kredi

Bir sene olarak banka müşterisi olmuş olan müşterilere banka 6 taksitli olarak 1500 TL sunmaktadır. Sıfır faizli olarak bu Kredi müşterileri verir. Herhangi bir kredi tahsis ücreti ve benzeri ücret talep edilmez. Erteleme imkanı bulunmamaktadır.

3 sene banka müşterisi olan müşterilere banka 6 taksitli olarak 3000 TL sunmaktadır. 0,49 faizli olarak bu Kredi müşterileri verir. Herhangi bir kredi tahsis ücreti ve benzeri ücret talep edilmez. Erteleme imkanı bulunmaktadır.

6 sene müşteri olan kişilere banka 6 taksitli olarak 5 bin TL sunmaktadır. 0,79 faizli olarak bu Kredi müşterileri verir. Herhangi bir kredi tahsis ücreti ve benzeri ücret talep edilmez. Erteleme imkanı bulunmaktadır. Hayat sigortası talep edilir.

10 sene üzeri banka ile çalışan kişilere banka 24 taksitli olarak 25 bin TL sunmaktadır. 1,29 faizli olarak bu Kredi müşterileri verir. Herhangi bir kredi tahsis ücreti ve benzeri ücret talep edilmez. Erteleme imkanı bulunmaktadır. Hayat sigortası talep edilir.

15.jpg

Halkbank İhtiyaç Kredisi

Halkbank ihtiyaç kredisi seçenekleri sadece bu kredilerle sınırlı değildir. Bunun dışında banka sitesinde duyurusunu yaptığı onlarca kredi ile hizmete devam etmektedir. Ayrıca belirtilen bu kampanyaya başvuru sağlanmamaktadır. Direk banka tarafından tarafınıza iletilecek özel mesaj ile istemeniz durumunda bu kredileri alabilirsiniz.