Akbank Kredi Kartı Olana Hediye 1500 TL

Akbank Kredi Kartı Olana Hediye 1500 TL

Akbank kredi kartı kullananlara büyük müjde geldi. Banka kredi kartı kullanılmasına 1500 TL limitne kadar hediye para yüklenecek.

Hediye paralar kullanım orantılı ve limit orantılı olarak sunulacak. Akbank uzun zamandan beri birçok farklı kampanyasını müşterilerine sunmaya devam ediyor. Bu kampanyalardan faizsiz kredi uzun vadeli kredi seçenekleri müşterileri oldukça memnun etmişken 1500 TL'ye varan hediye para ile birlikte de Akbank müşterilerini memnun edecek.

Türkiye'nin en kapsamlı bankalar arasında gösterilmekte olan Akbank müşterilerini memnun edecek kampanyalar sunmaya büyük bir hızla devam ediyor. Kısa süre önce erişim problemi ve bir önemli bir sorun yaşamış olan Akbank müşterilerini bu aşamadan sonra oldukça büyük sürprizlerle memnun etmeye başladı. Böylece banka büyük bir banka olduğunu herkese göstermiş oldu.

6.jpg

Kampanya şartları neler

Bir ay içerisinde 2500 TL limite kadar harcama yapmış olan kart sahiplerine 150 TL Bonus hesaplarına aktarılacak. Eklenen Bonusun 15 gün içerisinde harcanması gerekiyor.

5000 TL limite kadar Bir ay içerisinde harcama yapmış olan kart sahiplerine 300 TL Bonus hesaplarına aktarılacak. Eklenen Bonusun 15 gün içerisinde harcanması gerekiyor.

1 Ayda 7500 TL limite kadar harcama yapmış olan kart sahiplerine 450 TL Bonus hesaplarına aktarılacak. Eklenen Bonusun 15 gün içerisinde harcanması gerekiyor.

10 Bin TL limite kadar 1 ay içerisinde harcama yapmış olan kart sahiplerine 600 TL Bonus hesaplarına aktarılacak. Eklenen Bonusun 15 gün içerisinde harcanması gerekiyor.

12 Bin 500 TL limite kadar 1 ay içerisinde harcama yapmış olan kart sahiplerine 750 TL Bonus hesaplarına aktarılacak. Eklenen Bonusun 15 gün içerisinde harcanması gerekiyor.

15 Bin TL limite kadar 1 ay içerisinde harcama yapmış olan kart sahiplerine bin TL Bonus hesaplarına aktarılacak. Eklenen Bonusun 15 gün içerisinde harcanması gerekiyor.

17 Bin 500 TL limite kadar 1 ay içerisinde harcama yapmış olan kart sahiplerine bin 250 TL Bonus hesaplarına aktarılacak. Eklenen Bonusun 15 gün içerisinde harcanması gerekiyor.

20 Bin TL limite kadar 1 ay içerisinde harcama yapmış olan kart sahiplerine bin 1500 TL Bonus hesaplarına aktarılacak. Eklenen Bonusun 15 gün içerisinde harcanması gerekiyor.

7.jpg

Akbank Kampanya

Banka yoğun bir şekilde müşterilerine kredi ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. Kredi kartı sahipleri bu kampanyaları takip ederek başvuru yapmaları durumunda bonuslarını kullanabiliyor.