Halkbank'tan Emekliye Müjde Geldi, 50 bin TL ödeme: IBAN Numaranızı Kontrol Edin

Halkbank'tan Emekliye Müjde Geldi, 50 bin TL ödeme: IBAN Numaranızı Kontrol Edin

Halkbank, emeklilere özel bir kredi fırsatı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, maaşını Halkbank'tan alan veya Halkbank'a aktarmayı taahhüt eden emeklilere 50 bin TL kredi imkanı sağlanıyor.

Halkbank, emeklilere yönelik cazip faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunan kredi kampanyasını sürdürüyor. Banka, 4 farklı ödeme tablosu ile müşterilere seçenek sunarken, 50 bin TL kredi için 3.043,88 TL taksit imkanı sağlıyor.

Maaşını Halkbank'tan alan veya aktarmayı taahhüt eden emeklilere özel bu kampanyanın detayları haberimizde yer alıyor. İşte ayrıntılar….

HALKBANK MUTLU EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR?

Maaşını Halkbak'tan alan veya maaşını aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunulan bireysel kredi ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

FAİZ ORANI NE KADAR?

Emeklilere özel kampanya kapsamında sunulan kredi 3,89 faiz oranı ile sunuluyor.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU!

Halkbank tarafından yapılan örnek ödeme tablosuna göre 50 bin TL kredi 36 ay vade, 3,89 faiz oranı ile müşterilere sunuluyor. Kredinin taksit ödemesi ise 3,043,88 TL.

KREDİNİN GERİ ÖDEME ŞEKLİ NASIL?

Halkbank müşterilerine kredi ödemeleri için 4 farklı olan sunuyor. İşte geri ödeme şekilleri;

- Aylık eşit taksitli,

- Artan taksitli,

- Azalan taksitli,

- 3 ayda bir eşit taksitli olarak yapabilirsiniz

EMEKLİ KREDİSİ NASIL KULLANILIR?

Halkbank emekli kredisine Halkbank İnternet Şubesi, Halkbank Mobil Şube'ye giriş yaparak veya en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret ederek başvuru işlemini tamamlayabilirsiniz.