Vakıfbank faizsiz, masrafsız anında kullanabileceğiniz 2.000 TL kredi veriyor!

Vakıfbank faizsiz, masrafsız anında kullanabileceğiniz 2.000 TL kredi veriyor!

Vakıfbank kredi başvurusu onaylanan müşterilerine 2.000 TL tutarında faizsiz taksitli nakit avans vereceğini duyurdu. İşte kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler...

Vakıfbank geçtiğimiz günlerde yeni kredi kartı Click Kart’ı duyurdu. Click kart başvurunz onaylandığı anda dijital kartınız anında kullanıma hazır oluyor. Başvurunuz onaylandığı andan itibaren kartınızı teslim almanıza gerek kalmadan, Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı üzerinden ulaşılan kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV bilgileri ile anında internet üzerinden alışveriş yapabilir; Mobil Temassız ödeme veya QR ödeme ile kartınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik Click Kart ile ilk alışverişte 50 TL iade alabilirsiniz.

Vakıfbank 2.000 TL faizsiz taksitli nakit avanstan yararlanmak için ne yapmam gerekiyor?

Tek yapmanız gereken Vakıfbank internet bankacılığı üzerinden Click Kart'a başvurmak. Başvurunuz onaylandıktan sonra taksitli nakit avans menüsünden size ayrılan nakit avans limiti kadar (en fazla 2.000 TL) para çekebilrsiniz.

Vakıfbank 2.000 TL faizsiz taksitli nakit avansta en fazla kaç taksit oluyor?

Kampanya kapsamında kullanacağınız taksitli nakit avansa 4 taksit yapılmaktadır. Ayda 500 TL olarak dört ayda ödenebilmektedir.

Vakıfbank Click Kart ile 50 TL iade nasıl alabilirim?

Vakıfbank Click Kart başvurunuz onaylandığı takdirde ilk 100 liralık alışverişinize 50 lira indirim yansıtılıyor.

Vakıfbank 2.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyası ne zaman bitecek?

Kampanyadan yararlanmak için herhangi bir tarih bulunmuyor. Kampanyadan 20.000 kişi yararlandıktan sonra kampanya sonlandırılacak.

vakifbank-2000-lira-faizsiz-nakit-avans.jpg