Halkbank kredi Devrim yaptı 30.000 TL 0.44 faiz 60.000 TL 0.66 faiz

Halkbank kredi Devrim yaptı 30.000 TL 0.44 faiz 60.000 TL 0.66 faiz

Halkbank yalnızca tek seçenek ile birlikte vatandaşlara kredi verme devrimini bitiriyor. Böylelikle vatandaşlar istedikleri faiz oranıyla istedikleri şekilde kredilerine alabiliyorlar.

İsteyen vatandaşları 30 bin TL'ye 0.44 faizle isteyen vatandaşlar ise 60 bin TL gibi önemli bir miktar 0.66 faizi alabiliyorlar. Böylece vatandaşlar istedikleri gibi istedikleri şekilde Kredi kullanıp ihtiyaçlarını çöze biliyorlar vade oranları bakımından oldukça geniş seçenekleri bulunmakta olan Halkbank fiyat ve miktar olarak da oldukça cazip bir uygulama ile birlikte vatandaşların karşına çıktı. vatandaşlar uzun zamanlardan beri torunlarda belirttikleri ve sosyal medyada dile getirdikleri kendi talepleri doğrusundaki Kredi seçeneğini sonra Halk Bankası ile yakalamış oldu.

Halkbank kredi

Halk Bankası bundan önceki zamanlarda da oldukça yüksek miktarlarda vatandaşlara kredi vererek ve uygun koşullar sağlayarak ihtiyaçlarını çözmeye hedefliyordu. Bu sefer Halkbank yeni bir devrim daha yaparak oldukça kaliteli iki farklı krediyi bir kampanya içerisinde buluşturdu. 30.000 TL gibi önemli miktarı 0.44 faiz almak isteyen vatandaşlar 24 ay vadeli bir şekilde bu krediyi kullanabiliyorlar. Aynı zamanda 3000 TL gibi düşük bir kredi masrafı ile birlikte Kredi direkt olarak hesaplarını aktarılıyor. Bu krediyi alabilmek için gerekli olan şartlar ise oldukça kolay emekli olmak memur olmak esnaf olmak veya herhangi bir işte çalışıyor olması bu krediye alıp alamayacağınız etkileyen unsurlar arasında yer almıyor. Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu krediye rahatlıkla alabiliyorlar.

30.000 TL'lik kendisinin yeterli geri verdiğini belirten vatandaşlar veya 24 ayın kendilerine uygun bir vade olmadığını söyleyen vatandaşlar 60.000 TL gibi önemli bir miktarı 48 ay vade ile 0.66 faiz oranı ile alabiliyorlar. Böylece oldukça cazip olan bu imkan biraz faizi diğer seçenekten daha yukarı olmakla birlikte vadesi daha fazla olmaktadır. aynı zamanda miktar olarak da vatandaşlara daha yüksek bir meblağ sunulmaktadır. Bu sebeple vatandaşlar bu iki tercihten bir tanesini değerlendirerek istedikleri gibi kredilerinde kullanıp istedikleri zaman önceye biliyorlar. Bu kredilerde erteleme imkanı da bulunuyor. 24 ay vadeli olan Kredi de 2 ay erteleme 48 ay olarak verilmiş olan Kredi de ise 4 ay erteleme imkanı bulunuyor. Yani vatandaşların sıkışık oldukları Ayverdi bu erteleme haklarını kullanarak ve pas geçme şansları bulunuyor.

Kredinin oldukça cazip olmasından kaynaklı olarak başvurularda şimdiye kadar hiç görülmemiş bir seviyede bir talep olduğu ve banka çalışanlarının bu talepleri zaman zaman karşılayamadıkları biliniyor. Yakın zaman içerisinde bankanın konuyla ilgili olarak bir takım farklı başvuru ve bilgilendirme yöntemleri geliştireceği de tahmin ediliyor. Uzun seneler boyunca karşılaşılması pek mümkün olmayan bu şekilde bir krediyi müşteriler kaçırmak istemiyor.