Gelir Belgen yoksa üzülme, Anında 18 bin tl onay çıkıyor

Gelir Belgen yoksa üzülme, Anında 18 bin tl onay çıkıyor

PTT yılın son günlеrindе para sıkıntısı çekenler için 18. 000 TL kredi kullаndırıyor. PTT ihtiyaç kredisi kullanacak olаn vаtаndаşlаr için 18. 000 TL gelir bеlgеsiz onаy veriyоr.

Son zamanlarda artan para sıkıntısı sebebiyle acil para ihtiyacı olan vatandaşlar bankalara ve PTT kurumlarına giderek para talebinde bulunuyor. Bankalar ve PTT kurumları kişilere para ihtiyaçları olması durumunda ihtiyaç kredileri kullandırarak rahat bir nefes aldırıyor.

PTT son yapmış olduğu kampanyada 2022 yılına kadar başvuru yapacak olan kişilere 18 yaşından büyük olması durumunda 18.000 TL onay verecek. İsteyen kişiler isterse banka şubelerinden başvuru yapabilir.

PTT yaptığı bu kampanyada ihtiyaç kredisi vereceği için kredi politikaları Aktif Bank'ın uygulamış olduğu kredi politikaları olmaktadır. PTT ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar aktif bank aracılığı ile düşük faiz oranları ile kredi kullanırken ayrıca Kredi notu düşük olsa bile onay alabilir. Hem bankadan hem de PTT üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurular başladı.

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

PTT aktif bank kredisi için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar belirtilen şartlara uygun olması durumunda bu banka üzerinden istedikleri zaman kredi başvurusunda bulunabiliyor. Kredi kullanacak olan kişiler belirtilen şartlar dahilinde istedikleri zaman onay alabilir. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar SMS atarak veya bankanın resmi internet sitesine girerek buradan Kredi başvurusunda bulunabilir.

SMS ile başvuru yapmak istiyorsanız Kredi yazılı boşluk bırakın ve kimlik numaranızı da yazarak 3050 numarasına gönderin. Mesajı gönderdikten 5 dakika sonra sizlere hemen sonuç verilecek ve bu sonuçlara göre kredi kullanmış olacaksınız. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler kendi cep telefonları numarası üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Kredi onayı aldıktan sonra genel müdürlük tarafından aranacak kredi teyidi yapılacak ve daha sonra PTT şubelerine gidecek zamanı olmayan kişiler için ev veya iş adreslerinde kredi kullandırılacak.

Ayrıca size en yakın PTT şubesine giderek buradan da kredi başvurusu talebinde bulunabilirsiniz. PTT şubelerine giderek başvuru yapacak olan kişiler belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda hemen aynı gün içerisinde gişe personeli yardımı ile kredi kullanabilir.