Garanti’den İhtiyaç Sahiplerine Anında 15 Bin TL!

Garanti’den İhtiyaç Sahiplerine Anında 15 Bin TL!

Pandemi dönemi ülkemizde etkisini sürdürüyor. Bu süreçte vatandaşların harcamaları da giderek artıyor. Ayrıca her alanda artan pahalılaşma özellikle dar gelirli vatandaşların maddi anlamda zorlanmasına neden oluyor. Garanti BBVA bu kapsamda ihtiyaç sahibi

Pandemi dönemi ülkemizde etkisini sürdürüyor. Bu süreçte vatandaşların harcamaları da giderek artıyor. Ayrıca her alanda artan pahalılaşma özellikle dar gelirli vatandaşların maddi anlamda zorlanmasına neden oluyor. Garanti BBVA bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kredi desteği vereceğini açıkladı.

31.jpg

Okullarda yüz yüze eğitim başladı, pandeminin ekonomi üzerindeki etkileri de giderek artıyor ve pahalılaşma her alana yayılıyor. Vatandaşlar da ihtiyaçlarını karşılamak adına bankalar tarafından sunulan kredi paketlerine yöneliyor. Garanti BBVA’da acil nakit ihtiyaçları için harekete geçti. 15 bin TL’lik kredi desteği ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve rahat bir nefes alabilecek.

Kredinin Özellikleri

Garanti BBVA tarafından sunulan 15 bin TL’lik kredinin vade süresi 36 ay olarak açıklandı. Dijital İhtiyaç Kredisi olarak sunulan kredi kampanyasında faiz oranı yüzde 1.86 olarak açıklandı.

Kredinin en önemli özelliklerinin başında 3 ay ödemesiz dönem seçeneği ile sunulması geliyor. Bu özellik sayesinde vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra bir süreliğine bankaya geri ödeme yapmayarak maddi açıdan kendisini toplama imkanı buluyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İhtiyaç sahibi vatandaşlar Garanti BBVA’nın kredi kampanyasına birçok yoldan başvuru yapabilmektedir. İlk olarak Garanti BBVA şubeleri başvuru için kullanılabiliyor. Garanti BBVA’nın mobil bankacılık uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapılıyor.

Başvuru Koşulları

Garanti BBVA’nın kredi paketinde yararlanmak isteyenlerin yerine getirmesi gereken bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartların başında iyi bir kredi puanına sahip olunması geliyor. Yüksek kredi puanına sahip olan vatandaşlar krediden yararlanarak ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Aynı zamanda kredi sicilinin de temiz olması son derece önemli.

Kişinin geçmişteki borç ödeme performansı, kara listede olmaması, borçlarını geciktirmemesi gibi etkenler kredi puanını direkt olarak etkilemektedir.

34560-0.jpg

Geri Ödeme

Acil nakit ihtiyaçlarının karşılanması için sunulan kredi paketinde faiz oranlarının yüksek olması dikkatlerden kaçmıyor. Kredi için 75 TL tahsis ücreti alınıyor.

36 ay vade süresi ile 15.000 TL kredi kullanılması durumunda faiz oranı yüzde 1.86 olacaktır. Geri ödenmesi gereken aylık taksit tutarı 610,64 TL, geri ödenecek toplam tutar ise 22.061,86 TL olacaktır.