Garanti Bankası ve ING Bank Anlaştı Faizleri Peşinen Düşürdü

Garanti Bankası ve ING Bank Anlaştı Faizleri Peşinen Düşürdü

Faizlerin düşürülmesi kararı ile birlikte birçok banka yeni bir takım kampanyalar sunmaya başladılar. Bazı kampanyalar bireysel olarak bankalar tarafından düzenlenmekte iken bazı kampanyalar birkaç bankanın bir araya gelmesi ile birlikte düzenlenmektedir.

Faizlerin düşürülmesi kararı ile birlikte birçok banka yeni bir takım kampanyalar sunmaya başladılar. Bazı kampanyalar bireysel olarak bankalar tarafından düzenlenmekte iken bazı kampanyalar birkaç bankanın bir araya gelmesi ile birlikte düzenlenmektedir. Garanti Bankası ve ING Bank'ta bu şekildeki bir kredi ile ilgili birlikte anlaşmış bulunuyor. Böylece devlet tarafından faizlerin düşürülmesi kararının arkasından Garanti Bankası ve ING Bankası'nın anlaşması da piyasaya içerisinde oldukça büyük bir mutluluk yarattı. Böylece vatandaşlar daha önceleri yüksek faizlerle almış oldukları kredileri şimdilerde daha düşük faizler ile ve daha iyi koşullarda alacak.

23.jpg

Banka faizleri indirilmesi ile ilgili yapılan açıklama çerçevesinde ING Bankası ile birlikte Garanti Bankası'nın birleştiği ile peşi sıra yapılan açıklamalar arkasından geldi. Daha uygun koşullarla daha yüksek miktarda daha yüksek vadelerde kredi alma imkanı müşterilere sunulmuş oldu.

Kampanya Koşulları

Kredi faizlerinin 1.24 düşmesi ile birlikte iki bankanın anlaşması çerçevesinde konut kredisi almak isteyen vatandaşlar 120 ay vadeye kadar 250.000 TL'ye kadar kredi almaları mümkün olacak. Aynı zamanda şartları uygun olan vatandaşların 1 milyon TL'ye kadar bu krediyi almaları mümkün.

İhtiyaç kredisi faizlerinin 1.45 düşmesi ile birlikte iki bankanın anlaşması çerçevesinde ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar 36 ay vadeye kadar 125.000 TL'ye kadar kredi almaları mümkün olacak. Aynı zamanda şartları uygun olan vatandaşların 1 milyon TL'ye kadar bu krediyi almaları mümkün.

Araç kredisi faizlerinin 1.35 düşmesi ile birlikte iki bankanın anlaşması çerçevesinde ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar 48 ay vadeye kadar 350.000 TL'ye kadar kredi almaları mümkün olacak. Aynı zamanda şartları uygun olan vatandaşların 1 milyon TL'ye kadar bu krediyi almaları mümkün.

Eğitim ve Turizm kredisi faizlerinin 1.49 düşmesi ile birlikte iki bankanın anlaşması çerçevesinde ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar 60 ay vadeye kadar 50.000 TL'ye kadar kredi almaları mümkün olacak. Aynı zamanda şartları uygun olan vatandaşların 100 bin TL'ye kadar bu krediyi almaları mümkün.

24.jpg

İnternetten Başvuru

Başvurur en hızlı bir şekilde yapılması için tercih edilecek yol internet bankacılığıdır. İnternet üzerinden banka müşterisi olmasanız bile başvuru yapabilirsiniz. İki bankadan istediğinize başvuru yapabilirsiniz.