Garanti Bankası İngiltere Bankasıyla Anlaştı Faizleri 0,78 e İndirdi!

Garanti Bankası İngiltere Bankasıyla Anlaştı Faizleri 0,78 e İndirdi!

Garanti Bankası Türkiye her zaman lider olarak bilinmekte olan özel bir bankadır. Birçok yenilik Garanti Bankası ile bizlere sunulmaktadır.

Garanti Bankası Türkiye her zaman lider olarak bilinmekte olan özel bir bankadır. Birçok yenilik Garanti Bankası ile bizlere sunulmaktadır. Gerek kredi kartları noktasında gerek ise kredi noktasında oldukça yenilikçi olarak hizmet vermeleri ile birlikte her zaman yeni bir çığır açılmaktadır. Banka yepyeni bir sistem ile birlikte kredi vereceğini duyurdu. Garanti Bankası İngiltere bankasıyla anlaştı faizleri 0,78 e indirdi! Böylece kredi faizleri noktasında büyük bir sıkıntı olan ülkemizde ciddi bir rahatlama söz konusu oldu.

24.jpg

Kredi Ne Şekilde Verilecek

12 Bin TL Limite kadar kredi almak isteyen vatandaşlar 0,78 faiz oranıyla bu krediyi kullanabilecek. Vatandaşların Kredi puanı 1800 ve üzeri olması gerekmektedir. Sigortalı olarak çalışma zorunluluğu da bulunmaktadır. Ayrıca ödeme noktasında yasal sınırlar içerisinde olmaları gerekmektedir. Hayat Sigortası zorunluluğu bulunmaktadır.

24 Bin TL Limite kadar kredi almak isteyen vatandaşlar 1,11 faiz oranıyla bu krediyi kullanabilecek. Vatandaşların Kredi puanı 1700 ve üzeri olması gerekmektedir. Sigortalı olarak çalışma zorunluluğu da bulunmaktadır. Ayrıca ödeme noktasında yasal sınırlar içerisinde olmaları gerekmektedir. Hayat Sigortası zorunluluğu bulunmaktadır. Ayrıca tahsis ücreti istenecek.

36 Bin TL Limite kadar kredi almak isteyen vatandaşlar 1,22 faiz oranıyla bu krediyi kullanabilecek. Vatandaşların Kredi puanı 1600 ve üzeri olması gerekmektedir. Sigortalı olarak çalışma zorunluluğu da bulunmaktadır. Ayrıca ödeme noktasında yasal sınırlar içerisinde olmaları gerekmektedir. Hayat Sigortası zorunluluğu bulunmaktadır. Tahsis ücreti ve kefil istenmektedir.

48 Bin TL Limite kadar kredi almak isteyen vatandaşlar 1,33 faiz oranıyla bu krediyi kullanabilecek. Vatandaşların Kredi puanı 1500 ve üzeri olması gerekmektedir. Sigortalı olarak çalışma zorunluluğu da bulunmaktadır. Ayrıca ödeme noktasında yasal sınırlar içerisinde olmaları gerekmektedir. Hayat Sigortası zorunluluğu bulunmaktadır. Tahsis ücreti ve kefil istenmektedir.

0x0-1632033116469.jpg

Kredi Vadeleri ve Erteleme

Kullanacağınız kredilerde en az 3 ay taksit yapma şansınız bulunmaktadır. Ayrıca 1 ile 3 ay arasında erteleme yapabilirsiniz. Tüm krediler 36 ay vade ile sunulmaktadır. Bankanın uygun gördüğü limitlerde müşterilere sunulmaktadır. Müşterinin talebi ve bankanın onay vermesi ile birlikte en az 3 ay taksit en fazla 36 ay taksit,0,78 faiz oranıyla 1,33 faiz oranı arasında değişken oranlarda kredi tarafınıza tahsis edilecektir.