Finansbank Avrupa Modeli Kredile Geçti! Artık 0 Faizli Kredi Verilecek

Finansbank Avrupa Modeli Kredile Geçti! Artık 0 Faizli Kredi Verilecek

0 Faizli kredi kullanmak ve ihtiyaçları bir an önce hal etmek herkesin en büyük isteği. Kredi faizleri ülkemizde oldukça yüksek olmasına rağmen diğer ülkelerde bu durum tam tersi.

0 Faizli kredi kullanmak ve ihtiyaçları bir an önce hal etmek herkesin en büyük isteği. Kredi faizleri ülkemizde oldukça yüksek olmasına rağmen diğer ülkelerde bu durum tam tersi. Diğer ülkelerde farklı kredi modeli ile ihtiyaca göre nakit ödemesi bankalar tarafından uygulanıyor. Böylece bankalar herkese aynı faiz oranıyla kredi vermiyor. Kredi puanı değerlendirmesi neticesinde daha uygun koşullarda kredi almak artık ülkemizde de mümkün olacak. KKB puanına endeksli olarak alacağınız kredi faizi de birbirinden farklı olacak. Böylece ödemelerini zamanında yapanlar ile zamanında yapmayanlar arasında bir nevi bir ödüllendirme sistemi geliştirilecek.

13.jpg

Yeni Kredi Modeli

1800 Puanın üstünde kredi notu bulunmakta olan vatandaşlara banka 0 faizle kredi verecek. Kredi limiti ise 5 bin TL olarak sınırlandırılmış. Bu miktarın dışında kredi almanız durumunda faiz oranı değişecek. 18 ay vadeli bir şekilde bu kredi ödenebilecek. 6 ay erteleme olacak.

1500 Puanın üstünde notu bulunmakta olan kişilere banka 0.99 faizle kredi verecek. Kredi limiti ise 15 bin TL olarak sınırlandırılmış. Bu miktarın dışında kredi almanız durumunda faiz oranı değişecek. 24 ay vadeli bir şekilde bu kredi ödenebilecek. 4 ay erteleme olacak.

1300 Puanın üstünde puanı bulunmakta olan kişilere banka 1,29 faizle kredi verecek. Kredi limiti ise 25 bin TL olarak sınırlandırılmış. Bu miktarın dışında kredi almanız durumunda faiz oranı değişecek. 36 ay vadeli bir şekilde bu kredi ödenebilecek. 3 ay erteleme olacak.

1100 Puanın üstünde puanı bulunmakta olan kişilere banka 1,69 faizle kredi verecek. Kredi limiti ise 20 bin TL olarak sınırlandırılmış. Bu miktarın dışında kredi almanız durumunda faiz oranı değişecek. 36 ay vadeli bir şekilde bu kredi ödenebilecek. 1 ay erteleme olacak.

0x0-1632033116151.jpg

Kimler Kredi Alabilir

Başvuru ile ilgili her hangi bir sınırlama bulunmuyor. Vatandaşların kredi puanı sistem tarafından değerlendirilerek ne kadar kredi alabilecekleri belirleniyor. Finansbank Avrupa Modeli Kredile Geçti! Artık 0 Faizli Kredi Verilecek! Sistem Avrupa da uygulanmakta olan kredi sisteminin aynısı olarak uygulanacak. Böylece ödemelerinde sıkıntı olmayan vatandaşlar ödüllendirilecek. Finansbank Avrupa Modeli Kredile Geçti! Haberinin duyulmasıyla birlikte müşteriler memnun oldular. Artık 0 Faizli Kredi Verilecek olması da ayrıca büyük bir sevinç oluşturdu.