Finansbank Kredi Kartı İle Yapacağınız Alışverişleriniz %50 İndirimli

Finansbank Kredi Kartı İle Yapacağınız Alışverişleriniz %50 İndirimli

Son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte ön plana çıkmakta olan bankalardan bir tanesi de Finans Bankasıdır. Finans Bankası oldukça cazip kampanyalarla vatandaşları kendi sunmuş olduğu kredi kartlarına yönlendirmek istemektedir.

Birçok banka kredi kartlarındaki ilk müşteri sayısını arttırabilmek ve ilgi çekebilmek adına oluşacak kampanyalar sunmaktadır. bu kampanyalardan bir kısmı giyim sektöründe bir kısmı gıda sektöründe ve bir kısmı ise akaryakıt sektöründedir. genel olarak akaryakıt sektöründe kullanılmakta olan ve indirim sunan kredi kartları oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu kredi kartlarından bir tanesi de şubesi Finansbank tarafından sunulmuş olan kredi kartlarıdır. Finansbank son zamanlarda yapmış olduğu indirimle birlikte yakıt alanında bir numaralı kampanyaya sunmuş olduğunu herkese ispatladı.

İndirimli yakıt

Finansbank kredi kartı kullanmak suretiyle alacağınız yakıtlarda oldukça büyük indirimler sizi beklemektedir. Yapacağınız alışverişler bazılarında %50 alarak sürpriz indirimler sizlere sunulacaktır. Yapılacak olan çekilişlerde ve anlık olarak yapılacak olan alışverişlerde Eğer Finansbank Kredi kartlarından bir tanesi ile anlık olarak yakıt almanız durumunda sürpriz bir şekilde yüzde elliye Varan yakıt indirimi sizlere sunulacaktır. Bu tamamen bir çekiliş veya rastgele bir tercih ile olmaktadır. Yani belirgin ve belli bir saati olan ve belli bir limitin üzerinde yapılan alışverişlere değil her türlü yapılan alışverişlerde ve zamanlamalar da bu indirim sizleri sunulabilir. Tamamen sistem tarafından verilmiş olan bu indirime günün her saatinde almanız mümkündür.

Günün her saati indirim

Finansbank kredi kartı genel olarak belirgin ve bilmiş olan bonusların dışında sürpriz hediyeler sunmakta olan ve müşterileri anlık olarak mutlu edecek olan birçok fırsatı imkanı vatandaşlara sunmaktadır. Akaryakıt alanda da sunulmuş olan bu imkan ve birlikte vatandaşlar sürpriz zaman aralıklarında oldukça büyük ve güzel kampanyaları karşı karşıya gelmektedir. Örneğin aracına yakıt almak isteyen bir araç sahibinin 500 TL'lik bir yakıt dolumu istemesi durumunda yakıtının alınmasının akabinde Cep telefonuna gelen 250 TL'lik indirim ise hesabınıza tanımlanmıştır yazısı ile birlikte vatandaşlar oldukça sevilmektedir. Hiç beklemedikleri bir zamanda anlık olarak gelecek bu indirimle birlikte vatandaşların oldukça ekonomisine bir büyük katkı sağlamış olur.

Limitsiz indirim

Üstelik yapacağınız alışverişte neticesinde herhangi biri mi tanımak istedim yapacağınız tüm alışverişlerde bu indirimli karşılaşmanız mümkündür. Ayrıca yapmış olduğunuz akaryakıt alışverişlerinde bir üst limit bulunmamaktadır. Yani 100 TL'lik akaryakıt almanız durumunda veya 5000 TL'lik akaryakıt almış olmanız durumunda bu durum değişmeyecektir. Anlık olarak sistem tarafından tespit edilen müşterinin siz olmanız durumunda 5000 TL'lik yapmış olduğunuz yakıt alışverişinin 2500 TL si sizlere iade edilecektir. Aynı şekilde sistem tarafından belirlenmiş olan isimler arasında yer almaz halinde 100 TL'lik yakıt almış olmanız durumunda 50 TL sistem tarafından sizlere iade edilecektir böyle son derece büyük ve cazip bir imkan vatandaşlara sunulmuş olur.

Böyle kampanya görülmedi

Kredi kartları arasında böyle bir kampanya daha önce hiçbir banka tarafından yapılmamıştı. son derece vatandaşlar arasında ilgi uyandıran bu kampanya sosyal medya üzerinde bir anda oldukça büyük ilgi gördü birçok vatandaş gün içerisinde bu kampanyanın kendilerine tanımlandığını ve SMS ile bu mesajı gördüklerinde oldukça sevdiklerine belirtiler vatandaşlar arasında 1000 TL 1.500 TL 2000 TL gibi ciddi miktarlarda indirim almış olan kişiler Bu durumun oldukça güzel bir imkan olduğunu ve Finansbank kredi kartının bu gibi kampanyaları mutlak sürekli devam etmesi gerektiğini belirttiler.