Ev sahibi olmak isteyenlere müjde Vakıfbank'tan geldi! Hacizli evler sudan ucuza satılıyor

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde Vakıfbank'tan geldi! Hacizli evler sudan ucuza satılıyor

Vakıfbank sahip olduğu hаcizli еvlеr sayesinde vе bu evler için оluşturduğu kredi kаmpаnyаlаrı ile ev sаhibi olmаk isteyenlere müjdеyi verdi.

Vakıfbank'tan olmak isteyenlere büyük bir fırsat geldi. Türkiye'de milyonlarca kişinin isteğini yerine getirdi. Hal böyle olunca herkes kira öder gibi ev sahibi olmayı istiyor. Ancak konut kredilerinin faiz oranları oldukça yüksek. Bu noktada pek çok banka elini taşın altına koydu ve bünyesinde bulunan evleri, arsaları, arabaları, iş yerlerini ve taşınmazları uygun kredi kampanyaları ile satışa sunuyor.

Teklif yöntemi ile satın alma imkanı bulabileceğiniz evlerde KDV olmadığı için satış fiyatını ekspertizler belirliyor. Piyasanın neredeyse yarı fiyatına bu evler satışa sunuluyor. Bugün Vakıf Bank'ın satışa sunduğu evler arasında seçim yaparak ciddi bir kâr elde edebilmeniz mümkün.

Vakıfbank'tan müthiş ev arsa ve araba satış kampanyaları devam ediyor. Hacizli olan ev, araba ve arsalar için 120 aya varan vade fırsatı ve 1.37’den başlayan faiz oranları sağlanıyor. Kira öder gibi pek çok vatandaşın hayallerini süsleyen eve sahip olabilmeleri mümkün oluyor.

Vakıfbank'tan Yarı Fiyatına Ev Kampanyası

Vakıfbank'tan önemli bir gelişme yaşandı. Özel ister kamu bankaları için bankacılık sisteminde müşterilerin ödenmeyen kart borcu veya kredi borcu nedeniyle haciz ile alınmış konutları ipotek yaptırılan evleri ya da araçları bankalara borç karşılığında geri alındı.

Bankalar tabi oldukları bankacılık kuralları gereği sebebiyle üyelerinde bu araç ve konutları bunun duramıyorlar. Bu nedenle de ipotek ve haciz ile banka geçmiş konutlar bir an önce satışa sunuluyor.

Konutların Bedelini Ekspertizler Beliriyor

Vakıfbank'tan yarı fiyatına konut satışı gerçekleştiriliyor. Ekspertizler devreye giriyor ve evin satış bedelini belirliyor. Daha sonra web sitesi üzerinden teklif usulüyle konutlar satışa sunuluyor.

Vakıfbank'tan konut satın almak istiyorsanız siz de Vakıfbank web sitesini ziyaret edebilirsiniz. İşyeri, konut, araç, arsa gibi taşınmazlara ve mallara teklif verebilirsiniz. Vakıfbank'tan konut, araç, arsa, işyeri ve taşınmaz alan müşterilerine büyük bir kredi fırsatı da oluşturuluyor.

Bankadan Dev Hamle! Kira Öder Gibi Konut Sahibi Olma İmkanı

Vakıfbank vatandaşlara 1.37’den başlayan faiz oranları ile kredi desteği sağlıyor. Üstelik 120 ay vade imkanı da sunuyor. Hem piyasanın yarı fiyatına konut alma imkanı sağlayan hem de düşük faiz oranı ile kira öder gibi ev ödeme fırsatı sunuyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçen Vakıfbank'ta yüz güldüren bir kampanya açıklandı. Web sitesi üzerinden detaylı araştırma yaparak sizlerde konut satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz ve hayallerinizi süsleyen evin sahibi olabilirsiniz.