Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı, Akbank Faizsiz 100 bin TL kredi verecek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı, Akbank Faizsiz 100 bin TL kredi verecek..

Akbank gеçtiğimiz haftalarda müştеrilеrinе yaşattığı tеknik sоrunun ardından yeni kаmpаnyаlаr hаzırlıyor. Son fаizsiz 100 bin TL krеdi kampanyası vаtаndаşın ilgisini çekti.

Akbank kısa süre önce teknik bir sorun nedeniyle iki gün boyunca müşterilerine hizmet verememişti. Bu süreç içerisinde pek çok müşteri para çekememiş, ödeme yapamamış ve aynı zamanda işlem yapamadıkları için bazı mağduriyetler yaşamışlardı. Akbank sorunun 48 saat sonra çözüme kavuşturulmasının ardından ardı ardına özür kampanyaları hazırlamaya başladı.

Akbank yeniden müşterisinin gönlünü almak, yeni müşteri portföyü kazanmak için harekete geçti ve bu süreçte vatandaşın en çok beklediği faizsiz kredi kampanyasını açıkladı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaş sıfır faiz ile birlike 100 bin liraya kadar kredi çekebilecek.

AKBANK 100 BİN LİRA FAİZSİZ KREDİ DETAYLARINI AÇIKLADI!

Akbank yaşanan sorunun çözümü ile birlikte müşteri kaybetmemek için tüm yolları deniyor. Günümüzde bankalar düşük faizli kredi kampanyaları hazırlasa da KOSGEB dışında sıfır faizli kredi veren kampanya bulunmuyor. Akbank bir ilke daha imza attı ve sonucunda krizi yönetebilmek için özür dilemek amaçlı 100 bin liraya kadar kredi vereceğini duyurdu.

akbank-2-16-9-1625639046.jpg

Vatandaşın ihtiyacına göre 100 bin liraya kadar faizsiz kredi kapanyasının başvuru kanallarının açıldığı öğrenildi. 60 aya kadar vadeli, kolay ve eşit ödeme seçenekleri bulunan yeni kredi kampanyası açıklamanın yapılmasının hemen ardından vatandaş tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ NASIL ALINACAK?

Akbank tarafından yapılan duyuru sonrasında 100 bin liraya varan kredi paketinden yararlanabilmek için 31 Ağustos 2021 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Özür kredisinden sadece Akbank müşterilerinin yararlanacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu süreçte tüm vatandaşlara uygun bir kredi paketinin hazırlandığı öğrenildi. Başvuru Akbank şubeleri aracılığı ile yapılabileceği gibi, müşteriler için Akbank internet şubeleri üzerinden de yapılabilecek.