Erdoğanın açıklamasından sonra düğmeye basıldı! Emekliye sorgusuz sualsiz 1000 tl ödenecek

Erdoğanın açıklamasından sonra düğmeye basıldı! Emekliye sorgusuz sualsiz 1000 tl ödenecek

İş Bankası kimlik kаrtlаrıylа kendilerine başvuruda bulunan еmеklilеrе 1000 TL ek ödeme yаpıyor. Ek ödemeyi alabilmek için ise kimlik kartıyla başvuruda bulunmak yeterli.

Emekliler için ek ödeme yapan bankaların başında İş Bankası yer alıyor. Banka maaşını bankaya taşıma sözü veren emeklilere verilen ek ödemeler 1000 TL'ye kadar uzanıyor. Peki emekliler İş Bankası'ndan 1000 TL ödemeyi nasıl alacaklar.

İŞ BANKASI'NDAN 1000 TL ÖDEME ALMAK ÇOK KOLAY

Emekli maaşı olan vatandaşların maaşlarını aldıkları banka çok önemli. Bankalar, emeklilerin maaşlarını kendi bünyesinde taşımaları için özel kampanyalar sağlıyorlar. Bu kampanyalar banlara özgü olurken İş Bankası' da sunduğu olanakları ilan etti.

Aylık net gelire göre emeklilere ke ödeme yapacağını açıklayan İş Bankası 750 TL, 875 TL ve 1000 TL olmak üzere 3 farklı ödeme seçeneği sağladığını açıkladı.

İş Bankası'ndan emekli promosyonu almak isteyenler için uygulanacak ek ödeme hesaplama formülünde düşük maaşı olana düşük promosyon, yüksek emekli maaşı olana yüksek promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi.

Emeklilere yapılacak ödemeler kapsamında emekli aylım geliri 1499 TL ve altında olanlara 750 TL net promosyon ödemesi yapılacak. Ancak emekli maaşı 1500 TL ve üzerinde ise promosyon ödemeleri 875 TL olarak ödenecek. Burada maaş sınırı 2499 TL'ye kadar olması durumunda. Eğer çalışanların maaşları 2500 TL ve üzerindeyse yapılacak net promosyon ödemesi 1000 TL olacak.

İş Bankası resmi sitesinden promosyon ödemelerine dair açıklamasında "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2020/2023 dönemi için 1.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor.

Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor." bilgisini paylaştı. Emekliler bu açıklama kapsamında emekli maaşlarını İş Bankası'na taşıyabilir ve promosyon alabilirler.

Emekliler maaşlarını taşıma işlemi sırasında ek hiçbir işlem yapmayacaklar. Kimlik kartlarını yanlarına alan emekliler İş Bankası şubelerine giderek maaşlarını taşıtabilecekler. Taşıma işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından ise banka söz verdiği promosyon ödemesini peşin olarak yapacak.