Acil Nakit ihtiyaçlarınızı Finansbank Karşılayacak! Aylık 382 Lira taksitle kredi müjdesi...

Acil Nakit ihtiyaçlarınızı Finansbank Karşılayacak! Aylık 382 Lira taksitle kredi müjdesi...

QNB Finаnsbаnk bоrcu olаnlаrа müjdеli habеri vеrdi. Acil nаkit ihtiyаcınа aylık 382 lira taksitlе 10 bin lira kredi verilecek.

Bankaya borcu olanlara müjdeli haber uzun bir aradan sonra QNB Finansbank'tan yapıldı. Bankalara borcu olanlar ve farklı bankalara borç ödemek zorunda kalanların borçlarını tek bir çatı altında toplamalarına imkan tanıyacak QNB Finansbank yeni kredi kampanyasını duyurdu.

QNB Finansbank vatandaşa anında hızlı 10 bin lira kredi vereceğini açıkladı. Borç kapatma kredisi adı altında verilecek olan kredi ödemesi için aylık yapılacak ödeme tutarı da açıklandı. Tüm biriken borçlarını tek seferde kapatacak olan vatandaş QNB Finansbank'a aylık 3l82 lira taksitle ödeme yapacak. Borcun yapılandırılması ya da faiz düşürülmesi gibi çeşitli imkanlardan yararlanması da cabası olacak.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ ALMANIN ŞARTLARI NELER?

Başka bankalardan ihtiyaç kredisi çekmiş ya da kredi kartı almış olabilirsiniz. Borcunu ödemeyi kaçırdığınız ve faizlerin üst üste geldiği anlarda QNB Finansbank borç kapatma kredisi bir diğer adıyla borç transfer kredisi hizmeti veriyor. Bankalara olan borçlarınızın tamamı bu süreçte transfer ediliyor.

Banka ile yapılan görüşmelerde kredinin onaylanmasının hemen ardından kredi borçları için diğer banka ile iletişime geçilecek ve borç transferi otomatik olarak yapılacaktır. Bu süreçte vatandaşın eline doğrudan nakit verilmemektedir.

KİMLER BORÇ KAPATMA KREDİSİ ALABİLİR?

Farklı bankalara borcu olan vatandaşlar borç kapatma kredisi kullanabilir. Daha düşük faiz oranları ile düzenli ve tek elden ödeme yapmak isteyenler için sunulan bankacılık ürünü olduğu söylenir. Daha öncesinde farklı bankalardan da olsa bankacılık ürünlerinin kullanılması ve banka ile çalışılması gerekiyor.

Müşterilerin kredi puanlarına bakılarak daha önceki banka iletişimleri de göz önünde bulundurularak borç kapatma kredisi verilir.

QNB Finansbank hazırladığı yeni kreid kampanyası ile 10 bin liraya kadar aylık 382 lira taksitle birlikte düşük faiz oranlarıyla 36 ay vadeli borç transfer kredisi sunduğunu atıkladı.