Kamu bankaları faiz oranlarını düşürdü, kredi çekmenin için tam zamanı! Vakıfbank,Ziraat Bankası,Halkbank..

Kamu bankaları faiz oranlarını düşürdü, kredi çekmenin için tam zamanı! Vakıfbank,Ziraat Bankası,Halkbank..

Vаkıfbаnk, Halkbank ve Zirааt Bаnkаsı kredi faiz orаnlаrını düşürdü! Konut vе ihtiyaç krеdilеrindе düşük faiz oranları sonrаsı vatandaşlar krеdi için bankalara koşuyor. Bayram ihtiyaç kredileri ve kоnut kredileri şu sıralar revaçta. Peki en uygun kredi hаngi bаnkаdаn çеkilir ?

Temmuz ayında gerçekleşen Merkez Bankası PPK toplantısında alınan 425 baz puanlık indirim kararının yansıması bankaların kredi faizlerinde görülüyor! Başlıca kamu bankaları, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, konut ve ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını düşürdü! Konut kredisi faiz oranları %1'in altına düştü. İhtiyaç kredileri ise Kurban Bayramı öncesi istenilen seviyelere geldi.

Vatandaşlar en uygun konut ve ihtiyaç kredilerini araştırıyor. En düşük faizli ve en ekonomik, masrafsız kredi hangi bankadan alınır? En uygun kredi paketleri hangi bankalarda? Bu soruların yanıtı araştırılmaya başlandı.

bireysel-ihtiyac-kredisi.jpg

EN UYGUN KONUT - İHTİYAÇ KREDİSİ HANGİ BANKADAN ALINIR?

Ziraat Bankası, 500 bin TL'ye kadar 180 ay vadeli konut kredisinde faiz oranını %1,59'dan %0,99'a düşürdü. Yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olmak çok kolay. Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi hesaplama araçlarıyla ne kadar ödeme yapacağınızı, en uygun kredi veren bankayı ve faiz oranlarını rahatlıkla görebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, Ziraat Bankası'nın resmi internet adresinde yer alan "Kredi Hesaplama Aracı"na girmek ve ardından vade, faiz oranı, kredi miktarı bilgilerini girip aylık ödeme ve toplam bankaya geri ödeme miktarlarını görmek!