EA'dan Yeni Oyun: A Way Out!

EA'dan Yeni Oyun: A Way Out!

Electronic Arts, E3 2017 konferansı sırasında, yeni bir multiplayer oyun duyurdu. Brother: Tale of Two Sons’un yönetmeni Josef Fares ve Hazelight Studios, hapisten firar ve polisten kaçış temalı oyuna A Way Out ismini verdiler.

EA’nın, “İki oyuncunun eşsiz bir şekilde birbirine bağlandığı ve durum ne olursa olsun birlikte çalışmak zorunda oldukları” yeni oyunu A Way Out, önümüzdeki 2018 yılının başlarında yayınlanacak.

Oyun, birbirlerini tanımayan iki mahkumun cezaevine girmeleriyle başlıyor. Bireysel hikayeler ilerledikçe, hapisten çıkmaları için güvene dayalı bir ilişki kurmaları gerekiyor.

Oyunun içeriğinde aksiyon sahneleri, araba kovalamaları, gizli geçitler, yumruk yumruğa dövüşler, çatışmalar ve çok daha fazlası yer alıyor.

[embed]

EA Worldwide Studios’un başkan yardımcısı Patrick Soderlund yaptığı açıklamada:

Josef ve Hazelight’teki ekibi, EA Original’in sahip olduğu her şeyi temsil ediyor. Onlar, video oyun sektöründe eşsiz bir tutkuya ve görüşe sahip, küçük ve yenekli bir ekip. A Way Out, yenilikçi kooperatif oyunu ve bu iki karakter arasındaki duygusal hikayesiyle insanları şaşırtacak.” detaylarına değindi.

Josef Fares ise yaptığı açıklamada:

Bu oyun, kooperatif oyun deneyimine daha önce görülmemiş şeyler getirecek. A Way Out’un fikri aklımıza geldiğinde, ona benzer hiçbir oyun bulamadık. Ayrıca bu iki karakterin arasındaki duygusal hikayeyi anlatma konusunda yenilikçi bir bakış açısı geliştirdik. Oyuncular, getirdiğimiz yeni, tam ekran görünümü ve farklı sinematik ekran bölünmeleriyle kendilerini oyuna kaptıracaklar. Her iki karaktere de farklı açılardan odaklandığımızda, karşımıza birçok şey çıkıyor. Bizim de belirtmek istediğimiz gibi oyuncular, karakterleri çok farklı durumlar içerisindeyken tanıyacaklar.” dedi.

[embed]

A Way Out önümüzdeki 2018 yılının başlarında PC, PS4 ve Xbox One için sadece dijital olarak piyasaya sürülecek.

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun Olan FIFA 18'in Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Tanıtılan Bir Diğer Oyun Olan NBA Live 18'in Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun Star Wars: Battlefront II Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun Olan Need for Speed Payback'ın Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun Olan Anthem'in Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Gösterilen Battlefield 1 DLC'si "In the Name of the Tsar" Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.