CS: GO Dünya Şampiyonu Millilerimizin Frag Videosu Yayınlandı!

CS: GO Dünya Şampiyonu Millilerimizin Frag Videosu Yayınlandı!

The World Championship 2016 organizasyonuna katılıp sonuna kadar başarıyla mücadele ederek şampiyonluk sevincini bizlere yaşatan CS: GO milli takımımızın turnuva boyunca aldığı frag’lerin derlemesi yapıldı.

CS: GO’nun, ülkeler düzeyinde, en iyi milli takımına sahip olduğumuzu tüm dünyaya duyuran ve bizlere bu gururu yaşatan milli takımımız yarı final maçında Fransa’yı 2-1 yenerek finalde Arjantin’in rakibi olmuştu. 9 Ekim tarihinde yapılan final maçında millilerimiz Arjantin’i, 2-1’lik bir skorla mağlup ederek kupayı alan taraf olmuştu.

İzleyenleriniz hatırlar, final maçının canlı yayını sırasında spikerler oldukça taraflı bir yayıncılık yapmış, Arjantin’e olan desteklerini, sözlü olarak dile getirmeseler de, sunuş şekilleriyle belli etmişlerdi. Resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlamış olduğu video şampiyon takıma jest olarak hazırlanmış olsa da canlı yayın sırasında gösterilmiş olan taraflı tutum burada da göze çarpıyor. Millilerimizin turnuva boyunca almış olduğu frag’leri derleyen organizatör firma, nedendir bilinmez, Arjantin’le oynadığımız final maçından hiçbir sahneyi videoya yayınlamış olduğu bu videoya eklemeyi düşünmemiş. Final maçındaki sahnelerin konulmaması üzerine ülkemizdeki eSpor seven ve turnuvaları yakından takip eden izleyiciler tarafından tepki alan düzenleyici firma, bu konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Her ne kadar final maçındaki frag'ler videoda yer bulamasa da Tunus ve Fransa maçında millilerimizin göstermiş olduğu performanstan karelerin bir araya geldiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Seyircisinden spikerine adeta tüm turnuvaya karşı mücadele vermiş olan milli takımımızı göstermiş olduğu başarıdan dolayı tekrar tebrik ediyor ve bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.