CS: GO Dünya Şampiyonu Olduk!

CS: GO Dünya Şampiyonu Olduk!

TWC 2016 organizasyonunda başarıyla mücadele ederek final basamaklarını teker teker çıkan ve şampiyonluk unvanını hak kazanan milli takımımız oldu.

Yarı final maçında Fransa takımını 2-1lik bir skorla geçerek finale adını ilk yazdıran takımımız, Danimarka-Arjantin karşılaşmasının sonucunu beklemeye başlamıştı. O maçı 2-1lik bir skorla kazanan Arjantin takımı, millilerimizin finaldeki rakibi olmuştu. Dün akşam canlı yayınlanan ve on binlerin takip ettiği final karşılaşmasını millilerimiz 2-1lik skorla kazanarak The World Championship 2016 organizasyonunun şampiyonu oldu.

Maçın ilk haritası olan Train’de 11-0lık bir skordan geri dönerek 16-14 kazanan milli takımımız, ikinci harita olan Overpass’te 16-5lik bir yenilgi alsa da son harita olan Cobblestone’da 16-8lik bir skorla kendilerine şampiyonluğu getiren skoru yakalamış oldu.

Birçok insanın ne yazık ki daha haberdar olmadığı bu spor dalında bizlere bu gururu yaşattıkları için kendilerine ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Yolunuz açık olsun.