Call of Duty: Warzone Zırhlı Big Bertha Kamyonu Hata Nedeniyle Kaldırıldı

Call of Duty: Warzone Zırhlı Big Bertha Kamyonu Hata Nedeniyle Kaldırıldı

Call of Duty: Warzone oyununda ilginç şeyler oluyor. Oyuna önceki gün güncelleme ile eklenen Zırhlı Kamyonlar özelliği daha oyuncular kullanmadan 24 saat içinde geri çekildi. Peki bu zırhlı kamyonlar neden oyundan çıkarıldı? İşte detaylar..

Zırhlı Kamyonlar özelliğinin oyundan neden çıkarıldığı ile ilgili geliştirici Raven Software bir sosyal medya paylaşımı yapmak zorunda kaldı. Paylaşımda bu araçların oyuncuların görünmez olmasına neden olduğu için Call of Duty: Warzone oyunundan kaldırılacağı duyuruldu.

Big Bertha Kamyonları Warzone'dan Çıkarıldı

Call Of Duty: Warzone oyununa Big Bertha kamyonları dahil edildi ama daha günü dolmadan kaldırılması kararı alındı. Bu durum hiç şüphesiz oyuncular açısından hayal kırıklığı olacak. Bilindiği üzere bu kamyonlar sınırlı da olsa bir süre Armored Royale modunda oynanabilmişti.

warzone zırhlı kamyonlar

17 Haziran tarihinde Warzone oyununa zırhlı kamyonlar yeniden dahil edildi. Ana battle royal moduna gelen bu araçların diğerlerinden farklı özelliği ise sürücü koltuğunun hemen üzerine yerleştirilmiş olan taret silahının olması olarak değerlendirildi. Haliyle bir rakiple karşılaşıldığında çok büyük bir güç kazanımı oyunculara sunulmuştu.

Bakalım Call of Duty: Warzone oyununa gelmesiyle çıkarılması bir olan zırhlı kamyonlar, hatalar düzeltilerek yeniden sisteme eklenecek mi?