Battlefield 4: Legacy Operations çıktı!

Battlefield 4: Legacy Operations çıktı!

Bir çok haberimize konu olmayı başaran Battlefield 4'ün yeni DLC'si Legacy Operations nihayet çıkış yaptı ve şu an indirilebilir durumda.

Son zamanlarda seriye gelecek olan yeni Battlefield oyunu konuşula dursun DICE ve EA Games'in Battlefield 4 için sunduğu destek devam etmekte. Büyük bir ihtimal ile Final DLC'si olacak olan Legacy Operations, bu gün içerisinde Battlefield 4 oyuncularına ücretsiz olarak sunuldu. PC, Playstation 4 ve Xbox One için aynı anda çıkış yapan DLC bizleri Battlefield 2'den bildiğimiz Dragon Valley haritasına götürüyor. Ayrıca DLC ile birlikte oyuna 1,39 GB'lık birde patch geldi.

(Söylendi: Yeni Battlefield oyunundan ilk detaylar sızdı!

(Resmi açıklama: Battlefield serisine yeni oyun geliyor!

Battlefield 4'e sahip olan herkesin sahip olabileceği DLC'yi hesabınıza eklemeniz için her zamanki gibi bir takım ekleme işlemi yapmanız gerekiyor. Oyunun dijital satış mağazasına girerek hesabınıza ücretsiz olarak sunulan Legacy Operations DLC'sini eklemeniz yeterli, daha sonra 2,52 GB'lık DLC'nin indirme işlemi başlıyor. Eğer nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız daha önce Community Operation için hazırladığımız rehberi aşağıdaki bağlantıya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Battlefield 4: Community Operation DLC Origin’e ekleme

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Battlefield 4: Legacy Operations çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.