Battlefield serisine yeni oyun geliyor!

Battlefield serisine yeni oyun geliyor!

Son zamanlarda bolca AAA kalitesinde oyun çıkarmayı başaran DICE, bir sonraki oyunu ile ilgili yaptığı açıklama ile bizleri sevindirmeyi başarıyor.

Battlefield serisinden uzaklaşarak Multiplayer odaklı olarak Star Wars: Battlefront'u piyasaya çıkaran DICE ve EA Games'in ileride hangi oyunu çıkaracağı merak ediliyordu. Önümüzdeki yıl Mirror's Edge'yi piyasaya çıkaracak olan EA ve DICE'ın daha sonra ise Battlefield serisinin yeni oyununu piyasaya çıkaracağı açıklandı.

İsveçli oyun stüdyosunun DICE'ın oyun geliştirme departmanının müdürü Dan Vaderlind konu ile ilgili olarak Twitter üzerinden aşağıdaki açıklamayı yaptı.

Vaderlind tarafından atılan Tweet'e bakılacak olur ise, hali hazırda küçük bir ekibin Battlefront'u bitirmelerine rağmen Battlefront üzerinde çalışmalara devam ettiğini, Kendisinin de dahil olduğu başka bir ekibin ise yeni Battlefield projesi üzerinde çalıştığını söyledi.

Yeni Battlefield oyunundan ilk detaylar sızdı!

Serinin yeni oyununun ismi konusunda ise hiç bir açıklama yapışmış değil. Halen IMDB sayfası ve Reddit konusu aktif ve Battlefield 5: Armageddon ismi haricinde bir söylendi yada yalanlamada yok.