Battlefield 1 Madalya Sistemi Hakkında Detaylar

Battlefield 1 Madalya Sistemi Hakkında Detaylar

Battlefield’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bir yazıda oyunun madalya sistemi hakkında yapılan küçük değişiklikler detaylandırıldı.

Oyun içerisinde gösterdiğiniz performansa bağlı olarak kazanacağınız ödül sisteminin bir parçası olan madalyalarda ufak değişiklikler yapıldı. Eğer bir madalyanın açılmasını istiyorsanız o madalyanın açılması için yapılması gerekenleri yerine getirmeniz gerekecek. Bu madalya havuzunun içerisinde seçebileceğiniz beş farklı madalya bulunacak ve oyuncular bu madalyalardan istediklerine yönelebilecek. Sunulan bu madalyalar her hafta dönüşümlü olarak değişecek. Bu havuzdan aynı anda sadece bir madalyayı seçip onu kazanmaya çalışabilirsiniz, ancak küçük bir fark var: Eğer farklı bir oyun moduna geçer veya oynadığınız karakterin rolünü değiştirirseniz farklı bir madalyayı da alabilirsiniz.

battlefield-1-medals

Herhangi bir madalyayı kazanabilmek için üç veya beş basamaklı bir yoldan geçmeniz gerekecek. Bu basamakların her biri bir öncekinden daha zor ve kapsamlı olacak. Örnek vermek gerekirse Medic (Sıhhiyeci) karakteri için hazırlanmış olan Order of Hippocrates (Hipokrat Nişanı) madalyasına bakalım. Bu madalyayı alabilmek için 20 kez düşman öldürme, 100 kez takım arkadaşı iyileştirme, 20 kez diriltme gibi basamakları geçmeniz gerekecek.

Bu havuzda, her hafta beş farklı madalya sunulmak kaydıyla, toplamda 34 madalya bulunuyor ve her birini açtığınızda size XP bonusu sağlıyor. Her madalya 100 kez alınabiliyor.

Bu madalya havuzunun yanı sıra NeoGAF sitesinden bir kullanıcı Battlefield 1’in Youtube kanalında oyunun hikâye modunda geçen görevlerin tanıtım videolarına ulaştı. Niye ulaştı diyoruz, çünkü bu videolar henüz herkese açık bir şekilde paylaşılmış değil. Sadece videonun linkine sahipseniz bu videoyu görebiliyorsunuz. İşte o videolar:

Battlefield 121 Ekim tarihinde PCPlaystation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak. Early Enlister Deluxe Edition için ön sipariş verenler 18 Ekim tarihinde satın aldıkları içeriğe erişebilecekler.