Battlefield 1'in Hikaye Modunda Bulunacak Görevler Tanıtıldı!

Battlefield 1'in Hikaye Modunda Bulunacak Görevler Tanıtıldı!

Battlefield 1’in geliştiricisi DICE oyunun hikaye modunda bulunacak olan beş görevin içeriği ile ilgili kısa açıklamalarda bulundu.

Henüz hikaye modunda toplam kaç görev olacağı netlik kazanmasa da EA/Origin Access Üyeleri Battlefield 1’i Deneyebilecek haberimizde bahsi geçen görevleri az çok biliyoruz. İlerleyen zamanlarda DICE’ın yeni görevler tanıtacağı konusunda bir konsensus oluştuğunu da belirtelim.

[gallery link="file" ids="15070,15068,15066,15057,15064,15056"]

Hikaye modunda bulunacak beş görev:

RÜTBELİ ARKADAŞLAR

İtilaf devletleri havada süren mücadeleyi kaybediyor. Britanya kuvvetleri Alman güçlerine karşı mücadele oldukça zorlanıyor. Bu hava mücadelesi boyunca pilotların ortalama yaşam süresi 17 güne kadar inmiş durumda. Karamsar havayla yüzleşmeli ve batı cephesi üzerinde onurlu bir savaş vermelisin. Yoğun bir it dalaşı, beklenmedik saldırılar ve bir arkadaşlık hikayesi seni bekliyor.

HİÇBİR ŞEY YAZILI DEĞİL

Ortadoğu’nun çöllerinde Arap isyancılar Osmanlı İmparatorluğuna kazan kaldırıyor. İmparatorluğun devasa toplarına karşılık isyancı güçlerin at sırtındaki mücadeleleri. Efsanevi Arabistanlı Lawrence ile yan yana mücadele eden bir Bedevi savaşçı olarak, teknolojik olarak süper güç halindeki düşmanı ve ölümcül raylı topu yenmenin bir yolunu bulmalısın.

KANA VE ÇAMURA BULANMIŞ

1918 sonbaharında, Britanyalı kuvvetler Fransa’nın Cambrai şehrine ağır bir saldırıya hazırlanıyor. Tank desteğiyle beraber, İtilaf devletleri komutanları cepheyi kesin bir şekilde yaracaklarını düşünüyorlar, ama Mark V tankının büyük bir sorunu var: Hiç güvenilir değil. Deneyimsiz tank mürettebatına katılıp düşman hattının arkasında birlikte çalışmayı öğrenin.

AVANTI SAVOIA

İtalya ve Avusturya-Macaristan İmparatorluğu Alplerde çıkmaza girmiş durumda. Karla kaplı dağlarla çevrilmişler ve iki tarafta birbirini püskürtmek için hiçbir hamle yapamaz halde. Bu arada, İtalyan dağcı birliği olan Arditi, alışıla gelmişin dışında bir saldırı için hazırlık yapıyorlar. Arditi zırhını ve kaskını kuşan ve İtalyan ve Avustralyalı kuvvetler birbirleriyle mücadele ederken dağa tırman.

HABERCİ

Britanya İmparatorluğu, Osmanlı topraklarına eşi benzeri görülmemiş bir çıkartma yaparak yeni bir cephe daha açmayı planlıyor. Gelibolu çıkarması yapmak için bir araya gelen gemiler yarım milyondan fazla adam taşıyor. Bir Anzak habercisi olarak destansı bombardımanlar ve sahile yapılan çıkartmalara tanık olurken ölüm kalım meselesi olan haberleri ön cepheler arasında iletmeye çalış.

*Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak.