Battlefield 1'in Kiralık Sunucuları Cep Yakacağa Benziyor!

Battlefield 1'in Kiralık Sunucuları Cep Yakacağa Benziyor!

DICE ekibinin geliştiriciliğini üstlendiği ve Electronic Arts firmasının yayıncılığını üstlendiği, heyecanla çıkış tarihi beklenen FPS savaş oyunu Battlefield 1’in kiralık sunucularının fiyatlandırması açıklandı. Açıklanan sunucu kiralama fiyatları oyuncuların kalbini oldukça kıracak gibi gözüküyor.

Birinci Dünya Savaşı'nı anlatan ve hikâye modunda Gelibolu Çıkartması gibi tarihimizin mihenk taşlarından birine yer vermesiyle ülkemizde de gönülleri fetheden Battlefield 1’de, oyuncuların birbirleriyle olan etkileşimini arttırmak ve eğlence dozajını arttırmak için EA, oyunun kiralık sunucularını artık daha fazla üçüncü parti şirketlere bırakmayacağını ve sunucuları kendilerinin karşılayacağını açıklamıştı. Yapılan açıklamadan sonra oyuncular biraz sevinse de bu haberimizden sonra sevinçleri kursaklarında kalacak gibi görünüyor.

Cepleri yakacak, kalpleri kıracak fiyatlandırma listesi şöyle:

  • 1 günlük: 1,49 dolar
  • 1 haftalık: 6,99 dolar
  • 1 aylık: 24,99 dolar
  • 3 aylık: 59,99 dolar

Battlefield 1’in kiralık sunucularının yanı sıra, bugün itibarıyla, tamamen yenilenen Battlelog da oyunculara sunuluyor. Android, iOS ve Windows Phone için geliştirilen Battlefield Companion ile Battlefield 1 ve Battlefield 4’e bulunduğunuz her yerde cihazınızdan bağlı olacaksınız. Battlefield Companion uygulamasıyla ekipmanınızı geliştirebilecek ve arkadaşlarınızla bağlantıyı koparmamış olacaksınız.

Battlefield 121 Ekim tarihinde PCPlaystation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak. Early Enlister Deluxe Edition için ön sipariş verenler bugün itibarıyla satın aldıkları içeriğe erişebilecekler.