Battlefield 1'in Sunucu Kiralama Programından Detaylar

Battlefield 1'in Sunucu Kiralama Programından Detaylar

Battlefield’ın resmi sitesinde yayınlanan bir makalede Battlefield 1’in yayınlanmasının ardından başlatılacak olan Sunucu Kiralama Programı ile oyuncuların, kendi tarz ve zevklerine göre oyunlar kurup arkadaşlarıyla beraber vakit geçirmelerine imkân sağlanacak.

Oyunun yayınlanmasından yaklaşık olarak on gün sonra, 1 Kasım tarihinden itibaren, başlamak kaydıyla Battlefield 1’in oyun içi mağazasından sunucu kiralanabilecek. Geçmişte verilen bu hizmeti üçüncü parti şirketler aracılığıyla sağlayan EA, artık bu hizmeti doğrudan kendisi vermeyi düşünüyor. Böyle bir adımın atılmasının arkasındaki sebepleri “Sunucular aynı sağlayıcıdan geleceği için herkes eşit olarak aynı deneyimi yaşayabilecek. Ayrıca, aklınıza takılan bir şeyler olduğunda veya yardıma ihtiyacınız olursa üçüncü parti destek yerine doğrudan EA Support'a ulaşabileceksiniz.” cümlelerinde görebilirsiniz.

battlefield-1-ekran-goruntusu

EA’nın kendi sağlayacağı kiralık sunucularda oyuncular sunucu adı, harita rotasyonu, oyun modu ve çeşitli oyun mekanikleri gibi pek çok seçeneği kendi isteklerine göre oluşturabilecekler. Başlangıçta sınırlı oyun modlarıyla başlamayı düşünen EA, oyuncuların geri bildirimlerine bağlı olarak değişim ve gelişimlere devam edeceklerini kaydetti.

Unutmadan ekleyelim: Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak.