EA/Origin Access Üyeleri Battlefield 1'i Deneyebilecek

EA/Origin Access Üyeleri Battlefield 1'i Deneyebilecek

EA’den Battlefield hayranlarını sevindirecek bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; eğer EA ya da Origin Access üyesiyseniz, Battlefield 1’i ücretsiz olarak deneyebileceksiniz.

EA Access ve Origin Access kullanan oyuncuların halihazırda eski EA oyunlarına sınırsız ve yenilerine de erken erişim hakları bulunuyor. Kullanıcılara, bunlara ek olarak 13 Ekim tarihinde Battlefield 1’i deneme şansı sunulacak.

[gallery link="file" ids="14957,14948,14950,14956,14954,14949" orderby="rand"]

Gelin, kullanıcılara sunulacak olan bu deneyimin detaylarına bakalım:

İlk olarak; 13 Ekim’de başlayıp 20 Ekim’de sona erecek bu süreç, oyunculara toplamda 10 saatlik bir oyun erişim imkânı sunulacak.

Deneme süresinin ilk beş günü boyunca sadece şu haritalara erişim sağlanabilecek: The St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress and Suez. Ancak 18 Ekim’de kalan haritalar da aktif hâle gelecek.

Conquest, Rush, Operations and Domination gibi oyun modlarının hepsi erişilebilir durumda olacak.

Deneme sürecinde oyunun çoklu oyuncu modu dışında oyuncular; tek başına hikâye, iki kişilik görevler, "Storm of Steel" ve "Through Mud and Blood" modları da aktif olacak.

Sunulan deneme sürecine dâhil olan kullanıcıları “Trench Raider” yazılı künye ve Battlepack (sadece 10 saatlik deneme süresinin tamamını kullananlara) gibi hediyeler bekliyor.