Zula Oyun Ölüm maçı ve Rekabet modu Tavsiyeleri

Zula Oyun Ölüm maçı ve Rekabet modu Tavsiyeleri

Zula oyununda ölüm maçı genelde AİM ısınması için kullanılır. Peki nasıl etkili şekilde AİM ısıtabiliriz. Bu başlık altında sizlere Zula oyununda AİM ısıtma Bu makalemde sizlere Zula oyunda AİM ısıtmaktan bahsedeceğim. Keyifli vakit geçirmek için oyunlar oynuyoruz ve bu oyunlarda iyi olmak için uğraşıyoruz. Evet arkadaşlar öncelikle ben size Gemi haritasını öneririm çünkü gemi haritası arasında yeterince mesafe var ve AİM geliştirmek için güzel bir harita ve aynı zamanda bomba ve sislerinde etkili olduğu bir haritadır bu yüzden hem AİM hem de Bomba ve Sis taktikleriniz gelişecektir. Özellikle envanterinize dikkat etmeniz çok önemli mutlaka ekstralarınızın olmasına özen gösterin. Size kendi envanterimden bahsetmek istiyorum. Ben yaklaşık 2 senedir Profesyonel şekilde ilgileniyorum ve envanterim şu şekilde:

  • AUG eklenti olarak quantum ve mekatronik dürbün.
  • Glock18 eklenti olarak quantum ve mekatronik dürbün.
  • Karambit.
  • İkili bomba.
  • Sis.
  • Yüzde 10 yelek.
  • Yüzde 25 hızlı doldurma.
  • Yüzde 25 hızlı çıkarma.
  • Yüzde 35 Hızlı imha kiti
  • Yüzde 5 tepme azaltıcı

Bu envanterle beraber çok başarılı maçım oldu. Turnuvalar, Rekabet Ligleri, Klan savaşları, Ölüm maçları sizde kendinize özel taktikler belirleyerek ve özel envanter dizerek başarabilirsiniz.

Zula oyunu

Zula oyun Rekabet modu taktikleri

Bildiğiniz gibi Zula oyunda Rekabet modunda dereceler var bu dereceler acemi, bronze, gümüş, altın, zümrüt, elmas, elit, usta ve Efsanedir. Rankınız yani seviyenize göre o dereceden insanlar gelir ve maçı kazanan takımdaki oyunculara yüzdelik biçimde seviye eklenir, kaybeden takımdan ise yüzdelik biçimde seviye düşer. Maç kazanmanın sırrı sizin ve takımınızın iyi oynamasından geçiyor. Eğer arkadaşlarınızla girerseniz daha avantajlı olur. Ama arkadaşlarımla giremiyorum diyenler için şunları öneririm. Tek başınıza girdiğiniz için herhangi info ve konuşma olmayacak. Bu durumda sizin taktikleriniz önemli. Bomba taktiği, haritada bazı duruş yerleri, Sis taktiği ve sizin yapabilecekleriniz önemli, size bazı harita taktiklerinden bahsedeceğim.

Favela: Gladyo tarafında iseniz 3 el almanız yeterli olacaktır. Round başında 02 diye tabir edilen plante bombanızı 2:02 ci dakikada atın ve kısaya sis atarak girin bundan sonrası sizin elinize kalmış.

Düğün salonu: Gladyo tarafında iseniz açık ortaya bomba ve sisinizi atın ve açık kapıdan otoparka girin. Zula tarafı iseniz safirden açık orta atlayıp rushlayabilirsiniz.

Safranbolu: Bu haritada çok şey yapılabilir. Zula tarafında iseniz A kapıya koşup içeriye bomba atıp traktör önüne geçip gelenleri vurabilirsiniz. Gladyoda ise midden rushlayabilirsiniz.

Gaziantep: Gladyo tarafı iseniz midden rushlayıp A girebilirsiniz. Zula tarafında ise B yolundan gidip rakipleri engelleyebilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu 4 haritada çok önemlidir. Ben kendi taktiklerimi yazdım ama siz kendiniz deneyerek güzel taktikler bulabilirsiniz. İyi oyunlar.

Not : arada bir misafir üye olarak bozuktuş için içerik hazırlıyorum takipte kalın.