Yüzünü Kapatan Twitch Yayıncısı Banlandı!

Yüzünü Kapatan Twitch Yayıncısı Banlandı!

Twitch, her geçen gün yeni ilginçliklere daha merhaba diyor. Daha öncelerden gördüğümüz ve alıştığımız soyunma, cinsel içerik gibi kural dışı yayınların sonrasında yenilen banlara bu sefer yenisi eklendi.

Twitch oyuncuların bir araya toplanabileceği, oyun oynayan yayıncıların yayınlarını izleyebileceği hatta bir oyun hakkında öğretici nitelikte yayınların bulunduğu bir platform. Tabii bu platformu kötü niyetli kullananlar da var. Bu da çoğu zaman ilginçliklere neden oluyor. Bildiğiniz üzere daha öncelerde bir yayıncının odasına babası çıplak girmiş, bir bayan da alelen soyunmuş ve banlanmıştı.

Bugün ise bu ilginçliklere bir yenisi daha eklendi. Bayan bir yayıncı yüzünün gözüktüğü yere oynadığı oyunun görüntüsünü koyup, dekolte odaklı bir yayın gerçekleştirdi. Doğal olarak çoğunluğu erkeklerden oluşan bir platformda bu tür bir yayın gerçekleştirince, istediği odağı ve ilgiyi alması kolay oldu. Dekolte Twitch'de bir banlanma sebebi olmasa da görüntü planlaması yasak olduğundan bayan yayıncının hesabı Twitch'den süresiz uzaklaştırıldı.