Yeni Sonic Oyunları Geliyor

Yeni Sonic Oyunları Geliyor

Atari dönemlerinden beri gelen bir oyun var. O oyun efsaneler arasına adını yazdırmış olan Sonic. SEGA tarafından bundan 30 sene önce sunuldu. Oyun 30 sene önce çıktı ama sadece oyun olarak da kalmadı. Bunun yanında sinema filmleri geldi çizgi film serileri geldi hatta oyuncular bile geldi.

Bu kadar yoğun bir tarihe sahip olan Sonic karakteri için şimdi ise 30.yıl kutlamaları geliyor. 2021 itibariyle yapım 30 seneyi doldurmuş olacak. 30 seneye özel olarak SEGA tarafından da bazı hazırlıklar yapılacak.

İlginizi Çekebilir: Ubisoft Yeni AAAA Oyunları Geliştiriyor

Yeni Sonic Oyunları Seneye Geliyor

30.yılı aşacak olan yapım, büyük kutlamalarla gündeme gelecek. SEGA gelecek sene yapacağı bu kutlamaları yeni oyunlarla taçlandıracak. Yeni oyunların hangileri olacağı konusunda bir bilgi paylaşılmadı.

Çok sayıda yeni oyunun geleceği biliniyor ama bu oyunların hangileri olacağı konusunda bir bilgi paylaşılmıyor. Sadece oyunlar da değil, bunun yanında farklı dijital içerikler de sunulacak. Belki yeni bir anime yeni bir çizgi film bile gelebilir.

Sonic

Ama tabii ki ilgi odağımız oyunlar olacak. PC için ayrı konsollar için ise ayrı oyunlar gelebilir. Hatta sürprizler de yapılıp yeni gelen oyunlar içerisinde PS5 ve Xbox Series X konsolları için de sürpriz oyunlar yayınlanabilir.

Yeni oyunların açıklanması için önümüzdeki sene beklenmeyebilir. Oyunlar ve dijital içerik sürprizleri açıklandıkça biz de paylaşacağız. Bakalım Sonic efsanesi bu kez nasıl bir halde karşımıza çıkacak?