Ubisoft Yeni AAAA Oyunları Geliştiriyor

Ubisoft Yeni AAAA Oyunları Geliştiriyor

Oyun dünyasını yakından takip eden ya da oyun geliştirme firmaları hakkında bilgisi olanlar AAA terimini iyi bilecektir. AAA terimi, yüksek bütçeli olan oyunları ifade etmek için kullanılan terimdir. Bu terime sahip olan oyunlar, yüksek bütçesinin yanında genelde ünlü yapımlar oluyor. Firmanın bu yönde oyunlarına ekleyecek çok yapım var. Mesela Far Cry gibi bir seri. Mesela GTA gibi bir seri.

Bunlar AAA serisi oyunlar olarak biliniyor. Ubisoft bu konuda ünlü olan firmalardan bir tanesi. Firma bu türde çok ünlü yapımlar sunuyor. Görünen o ki ünlü yapımlar sunulmaya devam edecek. Fakat bu kez farklı bir gelişme var. Ubisoft'un yeni oyunlarında AAAA ifadesi olacak. Yani bir A daha bulunacak. Firmanın çalışanları tarafından sızdırılan yeni listeler bu oyunlar için bilgi veriyor.

İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile 1.0 Hileyi Ortadan Kaldıracak

Ubisoft Hangi AAAA Yapımlarını Geliştiriyor?

Geliştirilen yeni oyunlar için AAAA ifadesinin kullanılıyor olması, kafaları karıştırmadı değil. Ekstra bir A ifadesinin kullanılması daha iddialı bir oyunun geleceğini işaret ediyor. Belki bütçesi daha yüksek olan bir oyun geliştiriliyor olabilir.

Ubisoft

Listelenen oyunlar ise Skull & Bones, Beyond Good an Evil 2 ve adı henüz açıklanmamış olan 2 oyun olarak gözüküyor. Beyond Good oyununun ne kadar büyük bir yapım olduğunu biliyoruz zaten ama diğer sürpriz oyunlar hakkında bir bilgi yok.

Ubisoft bu kez kartları çok daha emin oynayacak gibi duruyor. AAAA ifadesi her şeyin değişeceği oyunları işaret ediyor olabilir mi? Bunu ancak tanıtımlardan sonra öğrenebiliriz. Belki bütçeler çok yüksek olacak belki de oyunlar yeni konsollara özel bir çalışmayla çıkacak.