Yeni Need for Speed Oyunu Sürpriziyle Gelebilir

Yeni Need for Speed Oyunu Sürpriziyle Gelebilir

Paslanmaz oyun serilerinden biri olan Need for Speed, EA Games'in uzun soluklu değil ömürlük işlerinden biri. Seri farklı tarzda yeni yarış oyunları ile sürekli yenileniyor ki bu da son dönem teknolojilerine uygun bir Need for Speed oyununu mutlaka bulacağımız anlamına geliyor.

En son EA Play 2020 etkinliğinde bir yeni oyunun daha geleceği söylenmişti. Bu sefer grafikler üzerinde çok daha yoğunlaşılacağı söylenen yeni oyunun, yeni nesil konsollarla da şahlanacağı düşünülüyor.

Nasıl olacağı konusunda çok fazla detay bilmediğimiz yeni yapım hakkında gelen son iddialar ise bir şeylerin gerçek anlamda değişeceğini gösteriyor. Son iddiaya göre oyunda motosiklet kullanılabilir.

İlginizi Çekebilir: No Man’s Sky Origins Güncellemesi Neler Getirdi?

Need for Speed Oyununa Motosiklet Eklenebilir mi?

İddiayı ortaya çıkaran EA Games'in yapmış olduğu bir çalışma oldu. Çalışmada yer alan Axel Nu isimli bir aktör, yeni Need for Speed oyunu için motosiklet üzerinde hareket yakalama konusunda çalışma içerisinde olduklarını söyleyen bir açıklama ile görsel paylaştı.

Oyunda yer alacak motosiklet üzerinde bir sürücünün hareketlerinin yakalanması konusunda kullanılan teknoloji, oyuna motosiklet kullanım özelliğinin de eklenebileceğini gösteriyor. Tabii ki odak yine arabalar olacak ama motor kullanılması da Need for Speed serilerinde daha önce görmediğimiz bir farkın getirilmesi demek oluyor.

Need for Speed

Tabii ki çalışmanın bir sahneye ait olması da olası olabilir. Hikayenin bir parçasında motosikletin bulunduğu bir sahne olabilir ve bu sahnenin canlandırılması adına da çalışma yapılıyor olabilir. Yani aslında oyundan bir sahne içerisinde de motor kullanma gibi bir durumla karşılaşabiliriz.

2021 yılında satışa çıkacak olan oyun hakkında tanıtım fragmanları yayınlandığı zaman bu konuda soru işaretlerini gidermiş olacağız. EA Games böyle bir çalışma yaparsa fark yaratır orası kesin.