No Man's Sky Origins Güncellemesi Neler Getirdi?

No Man's Sky Origins Güncellemesi Neler Getirdi?

Hello Games tarafından geliştirilen ve açıkçası ilk aşamada amaçsız bulunan oyunlardan biri olan No Man's Sky, yapılan reklamlar gelen güncellemelerle beraber topladı ve artık farklı türden oyunlar arasında değerlendirilmeye başlandı. 2016 yılında yayınlanan oyunun aradan geçen uzun süreye rağmen hala güncelleme desteğinin devam etmesi de oyuna gösterilen ilginin artmasının nedeni. Bu sefer geliştiriciler No Man's Sky Origins isimli yeni bir güncelleme duyurdu.

Bu güne kadar yayınlanan güncellemeler içerisinde en geniş kapsamlı güncelleme olarak önem kazanan yeni sürümün, getirdiği değişiklikler de tartışılmaya başlandı. Peki, No Man's Sky Origins ile ne gibi yenilikler geldi?

İlginizi Çekebilir: Call of Duty Hack İddiaları Detaylandı

No Man's Sky Origins Güncellemesi Neler Getirdi?

Daha önce gelen VR desteği güncellemesi ve oyuncu sayısı desteği gibi güncellemelerden farklı olarak No Man's Sky Origins sürümü, oyuna yeni objeler kazandıran bir sürüm oldu.

18 aylık yoğun bir çalışmanın sonrasında yayınlanan güncelleme, oyuna baştan sona yeni objeler eklenmesini sağlıyor. Yeni harita bölümleri, yeni hayvanlar, yeni manzaralar, yeni nesneler sizin anlayacağını yeni bir dünya oyuna eklenmiş oldu.

[embed]

O kadar fazla nesne oyuna eklendi ki oyundaki mevcut olan objelerin sayısı iki katına kadar artmış oldu. 2 katına kadar genişleyen No Man's Sky evreninin yapısının bozulmaması açısından No Man's Sky Origins güncellemesi de özenle hazırlanmış durumda.

Güncellemenin daha ne gibi artılar getirdiği konusunda bir tanıtım videosu da yayınlandı. Yayınlanan tanıtım videosunda, değişiklikler daha net görülebiliyor. Bundan sonrada güncellemelerin gelmeye devam edeceğini de eklemiş olalım.

2016 yılından kalan yapım şu güncellemesiyle beraber en az 2 yıl daha kullanıcıları idare edecek bir seviyeye geldi. Yeni güncellemeler daha başka neyi değiştirecek göreceğiz.