Yeni Need for Speed Oyunu Önümüzdeki Yıl Geliyor

Yeni Need for Speed Oyunu Önümüzdeki Yıl Geliyor

EA'nin dün yayınlamış olduğu hissedarlar belgesinde bulunan isimlerden birisi de yarış oyunların efsanesi ismi olan Need for Speed ile ilgiliydi. Bunun üzerine yeni oyunun geleceği ile ilgili beklentiler artmış, forumlarda yeni oyun hakkında söylentiler dolaşmaya başlamıştı. Bugünse ekibin CEO'su Andrew Wilson, yeni Need For Speed oyunun 2018 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştireceğini açıkladı.

Hissedarlar belgesindeki mali raporlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Andrew Wilson, yeni Need for Speed oyunu ile ilgili şu sözlere değindi:

"Ayrıca 2018 yılı içerisinde yeni bir Need for Speed oyunu çıkaracağımız için heyecanlıyız. Yeniliğe odaklanmak amacıyla oyuna uzun süreli bir geliştirme süreci sağladık ve yeni Need for Speed oyununun en heyecan verici ve en iyi görünen Need for Speed olacağına inancımız tam."

Oyunun içeriği vb. bilgiler ile ilgili daha fazla bilgi vermeyen Andrew Wilson'a göre yeni oyun, gelmiş geçmiş en iyi Need for Speed oyunu olacak. Hatırlayabileceğiniz üzere en son 2015 yılında Need for Speed oyunu görmüştük ve oyun beklentileri karşılayamadığından fazlasıyla eleştirilmişti. Bakalım Wilson'ın duyurduğu yeni Need for Speed oyunu söylenildiği gibi serinin en iyi oyunlarından birisi olabilecek mi?