Yeni Gears of War 4 Xbox One S Paketleri Yayınlandı!

Yeni Gears of War 4 Xbox One S Paketleri Yayınlandı!

Bugün iki Gears of War 4 Xbox One S paketi daha duyuruldu. İlk pakette 1 TB’lık beyaz konsol ile birlikte oyunun dijital kopyası mevcut ve fiyatı 350 dolar olarak satışa sunulacak. İkinci pakette ise 500 GB’lık soluk mavi konsol ile birlikte oyunun dijital kopyası mevcut ve fiyatı 300 dolar olarak satışa sunulacak.

İster konsol almayı tercih edin, isterseniz de 11 Ekim’e kadar bekleyip Xbox 360 için yapılacak olan kampanya ile Gears of War oyunlarını ücretsiz olarak elde edin.

Gears of War serisindeki tüm oyunları almak için yeni bir konsol almak zorunda değilsiniz. Hâlihazırda Gears of War 4 oyununu –internet üzerinden veya mağazadan satın alarak- edinen her kullanıcı serinin tüm oyunlarını elde edebilecek. Ancak acele edin, bu kampanya 2016 yılının sonu kadar geçerli olacak.

gears-of-war-4-xbox-one-s-bundle

Daha öncesinde duyurulan 2 TB’lık kızıl konsol içeren Gears of War 4 Xbox One S paketi, yukarıdaki görselde de dikkat edeceğiniz üzere, pençe şeklinde bir desen içerecek. 450 dolardan satılacak olan paket 7 Ekim’de piyasaya sürülecek.

Tüm bu paketlerden ayrı olarak; oyunun Gears of War 4 Ultimate Edition sürümünü 100 dolar karşılığında, diğer paketleri almak zorunda olmadan, satın alabilirsiniz.

Gears of War 4, 11 Ekim tarihinde Xbox One ve PC platformları için satışa sunulacak. Oyunu bir platform için satın alsanız da iki platformdan da giriş yaparak oyunu oynayabileceksiniz. Yani Xbox One için satın aldıysanız PC üzerinden hesabınıza giriş yaparak oyuna erişim sağlayabileceksiniz. Oyunun ön yüklemesi Xbox One platformu için şimdiden başlamış durumda, PC platformunda da yakın bir zamanda başlayacak.