Yeni Bir MARVEL Oyunu Duyuruldu!

Yeni Bir MARVEL Oyunu Duyuruldu!

Square Enix, Marvel ile yapacağı merakla beklenilen duyuruyu bugün gerçekleştirdi. Duyuruya göre Square Enix ve Marvel yeni bir Avengers oyunu geliştirecek.

Dün Square Enix ve Marvel, bugün bir duyuru yapacaklarını duyurmuşlardı. Resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bu açıklama ile birlikte oyuncular birbirinden farklı teoriler üretmeye başlamıştı. En mantıklı beklenti ise Square Enix'in halen daha üzerine yoğunlaştığı Kingdom Hearts'a Marvel kahramanlarının gelebileceği idi. Bugün merakla beklenilen duyuru gerçekleştirildi ve çoğu oyuncunun beklemediği bir şekilde yeni bir Avengers oyunu duyuruldu. Tomb Raider serisinin geliştiriciliğini üstlenen Crystal Dynamics'in geliştiriciliğini yapacağı bu yeni Marvel oyununda Deus Ex ve Thief gibi yapımları geliştiren Eidos Montreal'ın katkıları da bulunacak. Oyun hakkında şimdilik fazla detay verilmese de Square Enix ve Marvel duyuruda şu açıklamalara yer verdi:

"Avengers tüm dünyadaki oyuncular için tasarlanıyor ve uzun bir süre serinin hayranlarını heyecanlandıracak karakterleri, mekanları ve ikonik anları içerecek. Tamamen kendine has bir hikayeye sahip olacak bu oyun, oyuncuların önümüzdeki yıllarda oynayabileceği yeni bir evreni tanıtacak."

Yapılan bu açıklamada göz önünde bulundurulduğunda tek bir yapım olarak değilde bir serinin bizleri beklediği anlaşılabiliyor. 2018 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanan yapımın PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkış yapması bekleniyor. Duyuru ile birlikte yayınlanan tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.