Yeni Battlefield Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Yeni Battlefield Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

DICE'nin geliştiriciliğini üstlendiği, Electronic Arts'ın ise yayıncılığını yaptığı Battlefield serisinin yeni oyununun ne zaman çıkacağı ile ilgili gün içerisinde yeni gelişmeler yaşandı.

Electronic Arts'ın günümüze kadar oyunculara sunduğu en köklü ve başarılı oyun serilerinden birisi olan Battlefield'in son oyunu Battlefield 1, geçtiğimiz ay içerisinde çıkışını gerçekleştirmişti. Her yeni oyundan sonra olduğu gibi Battlefield 1'den sonrada sorulan "Serinin yeni oyunu ne zaman çıkacak?" sorusu ile ilgili gün içerisinde yeni bilgiler direk oyunun ana kaynağından açıklandı.

1.Dünya Savaşı odaklı Battlefield 1 ile daha şimdiden üst düzey başarılara imza atan Electronic Arts ve DICE görünen o ki yeni oyun için hemen kolları sıvamayı düşünmüyor. Londra'daki Nasdaq 35th Investor Program Conference etkinliğine katılan Electronic Arts'ın Finans Direktörü Blake Jorgensen, kendisine yöneltilen yeni Battlefield oyunu ile ilgili soruya vermiş olduğu cevaba göre yakın bir zamanda Battlefield serisinden yeni oyun göremeyeceğiz.

"Önümüzdeki planlara göre birkaç yıl için başka bir Battlefield oyunumuz olmayacak. Bir sonraki oyun 2018 veya daha sonrası bir tarihe kadar gelmeyebilir."

Battlefield 1 yeni çıktığı için önümüzdeki zamanlarda yeni oyun gelmemesi doğal bir politika olsa da 2018 ve sonrası gibi bir süreçte de yeni oyun için atılım yapılmayacak olması serinin sıkı takipçileri tarafından hoşnut karşılanmayabilir.

Finans Direktörü Blake Jorgensen ayrıca Star Wars: Battlefront'un yeni oyununda 2017 yılı içerisinde geleceğini bir kez daha onayladı. Sonbahar aylarında çıkarmayı planladıklarını belirten Jorgensen, oyunun ilk oyuna nazaran daha büyük ve çok daha heyecan verici olacağına da değindi.

[battlefield1turkiye]