Yeni Assassin's Creed Bombası!

Yeni Assassin's Creed Bombası!

Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunuyla ilgili detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. En önemli bilgilerden birisi ise oyuna, “Assassin’s Creed: Origins” adının verilecek olması. Bu isim, ilk olarak WWG tarafından duyurulmuş ve Eurogamer tarafından onaylanmıştı. Kaynaklara göre oyun, bu yılın sonlarına doğru PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.

Dahası, oyun içinden bir ekran görüntüsü Reddit’te yayınlandı ve bu görüntünün orijinal olduğu, Eurogamer tarafından doğrulandı. Ekran görüntüsünde, oyuncuların Assassin’s Creed: Black Flag’da kullandıklarından daha küçük bir tekneyi kontrol eden bir karakter görünüyor.

Geçtiğimiz yılın başında Kotaku, oyunun Mısır’da geçeceğini ve 2017 sonbaharında Assasin’s Creed: Empire adı altında yayınlanacağını iddia etmişti; ancak görünüşe göre o zamandan bu zamana epey bir değişiklik olmuş. Bundan kısa süre sonra Ubisoft, 2016 yılı içerisinde oyunun ana hikayeye bağlı olan yeni bir Assassin’s Creed oyunu yayınlamayacaklarını duyurmuştu. Bunun yeni teknolojileri kullanmak ve markaya yeni bir boyut kazandırmak için gerekli olduğunu düşünen Ubisoft, böyle bir karar aldıklarını açıklamıştı. Ubisoft’un yaptığı açıklamada,

Assassin’s Creed: Unity’yi yayınlamamızdan beri sizden aldığımız geri dönüşler sayesinde çok şey öğrendik. Ayrıca geliştirme sürecimizi de güncelledik ve Assassin’s Creed’i birinci sınıf bir açık dünya tarih oyunu haline getirerek oyuncularımıza unutamayacakları bir oyun deneyimi sağlamak amacıyla oyun mekaniklerimizi daha da geliştirme kararı aldık.” detaylarına değinildi.

Görünüşe göre Ubisoft yine oyuncularına mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak için kolları sıvamış. Bize de bu deneyimi sabırsızlıkla beklemekten ve yeni gelişmelerden sizleri haberdar etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor. Yeni haberler için beklemede kalın!