Bu Yaz Çok Sıcak Geçecek: "StarCraft: Remastered"

Bu Yaz Çok Sıcak Geçecek: "StarCraft: Remastered"

Starcraft, Blizzard Entertainment'in gözde strateji oyunu, uzun zamandır beklenen grafik güncellemesine kavuşuyor!

E-spor'un, spot ışıklarını üzerine çekmesindeki en büyük pay sahiplerindendir Starcraft. Ancak zamanla yüzü eskiyen her güzel şey gibi gereken ilgiden mahrum kalmıştır. Bu durum fazla uzun sürmeyeceğe benziyor. Çünkü Starcraft: Remastered'in bu yaz bizlerle olacağı, Blizzard CEO'su Mike Morhaime tarafından resmen duyuruldu.

Morhaime, "StarCraft, Blizzard'ın genlerini taşıyor. Oyunun hikayesi, dengeli oynanışı, barındırdığı her küçük ayrıntı Blizzard Entertainment'in mükemmele yürüyüşünden bir iz taşır; oyun, e-spor kültürünün ve oyunlardaki yarışmacı dönemin 20 yıllık geçmişinde de önemli bir yapı taşıdır. StarCraft: Remastered ile orijinal oyununun görsellerini, ses ve destek altyapılarını güncelledik. Oyuncuların StarCraft'ı zevkle oynamaya devam edebilmeleri, bizim en büyük ilham kaynağımız oldu." açıklamasıyla resmi açıklamayı yapmış oldu.

"Remastered" Ama Ne Değişti?

Oyunun güncellenmesi ile birlikte 4K'ye kadar UHD desteği, hikaye anlatımını kolaylaştırıcı örnekler, geliştirilmiş maç eşleştirmeleri, Blizzard'ın çevrimiçi ağına tam bağlanabilirlik, sekiz yeni dil desteği, özel yapım haritalar ve tekrarlar için buluttan kayıt desteği sağlanılacak.

StarCraft: Remastered, bu yaz Mac ve PC platformlarında oynanabilecek. Aşağıdan oyundan alınan görsellere ve resmi videoya ulaşabilirsiniz.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="medium" ids="20930,20929,20933,20932,20931"]