Xbox Game Pass Zamlı Fiyatları Nasıl?

Xbox Game Pass Zamlı Fiyatları Nasıl?

Birkaç gün önce Xbox blog sayfasından kötü bir haber verildi. Verilen haberde Xbox Game Pass PC ücretlerinin değiştirileceği söylenmişti. Ücretlerin değişeceğini duyduğumuz an hemen aklımıza gelen zam oluyor.

Yani genelde bu tür açıklamalar indirim ile sonuçlanmıyor. Zam açıklamasının yapılmasının ardından Xbox Game Pass PC için fiyatların nasıl değişiklik göstereceği de ortaya çıktı. Görünen o ki fiyatlarda ciddi anlamda bir değişim olacak.

İlginizi Çekebilir: Minecraft PS VR Ücretsiz Olarak Yayınlanacak

Xbox Game Pass PC Yeni Fiyatları

Baştan belirtelim ki zamlı fiyatların uygulanacağı tarih 17 Eylül olacak. 17 Eylül tarihinden sonra abonelikler için yeni ücretler ödenmesi gerekecek. Eğer yıllık bir abonelik satın alınmışsa, aynı fiyatla kullanmaya devam edilecek ama bir sonraki fatura döneminde yeni fiyatlarla karşılaşılacak.

Bu zamana kadar geçerli olan fiyatlarda 4.99 dolarlık bir abonelik rakamı karşımıza çıkmıştı. Uzun yıllardır 4.99 dolara satılan abonelik, yeni zamlar sonrasında 9.99 dolar olarak güncellendi. Yani iki kat zam geldi ve fiyatlar bu şekilde güncellenmiş oldu.

Xbox Game Pass PC

Xbox Game Pass PC için açıklanan fiyatlar için verilebilecek olan en iyi haber, bu fiyatların şu an sadece Amerika için geçerli olması. Neden yapıldığı konusunda bir bilgi yok ama zamlar ABD için yapıldı. Microsoft ülkemiz için de aynı kararları verebilir.

Bir zaman haberi gelebilir ki fiyatlar öyle az artmadı. İki katına kadar fiyat artışı yapıldı. Bunun ülkemizde olacak yansıması nasıl olur bilemiyoruz ama bu aralar Xbox Game Pass PC için zam gelmesi çok sürpriz olmayacaktır.