World of Warcraft'a Büyük Bir Güncelleme Geliyor!

World of Warcraft'a Büyük Bir Güncelleme Geliyor!

Geliştiriciliğini ve yapımcılığını Blizzard’ın üstlendiği, çıktığı 2004 yılından itibaren MMORPG dünyasını sarsan, abone sayısıyla Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran, günümüzde de ortalama 6 milyon aboneye sahip olan efsanevi role-play oyunu World of Warcraft’a büyük bir güncelleme paketi gelecek.

100 milyondan fazla aboneye sahip olmasıyla dünya oyun tarihine geçen World of Warcraft’a geçtiğimiz Ağustos ayında Legion isimli genişleme paketi gelmişti. Ağustos ayının sonlarında çıkan genişleme paketi çıktığı ilk 24 saat içinde 3,3 milyon kopya satmıştı. Legion’ın yayınlanmasının hemen ardından oyuna ilerleyen aylarda yeni bir güncelleme geleceği açıklanmıştı. İşte, o güncellemenin çıkış tarihi belli oldu. 25 Ekim tarihinde yayınlanacak olan güncellemeye Return to Kazanhan adı verildi.

Return to Kazanhan adı verilen güncelleme ile birlikte The Emerald Nightmare ve The Nighthold arasında olacak raid tanıtılıyor. Bu raid’in, Stormheim hikâyesinin sonu olacağı tahmin ediliyor.

Yukarıda tanıtım videosu bulunan ve çıkmasına bir haftadan biraz fazla bir süre kalan güncellemeyi World of Warcraft’ın test sunucularında deneyebilirsiniz. Aklınızda bazı sorular var ve bunlara yanıt bulmak istiyorsanız da oyunun yönetmeninin güncelleme ile ilgili soruları yanıtladığı aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bu habere ek olarak, ülkemizde 3 Haziran 2016 tarihinde vizyona giren Warcraft filmini de izlemenizi tavsiye ediyoruz. Film genel anlamda beklediği ilgiyi bulamamış da oyunun bağımlıları tarafından iyi yorumlar almıştı.