Wolfenstein: The New Order 2 geliyor!

Wolfenstein: The New Order 2 geliyor!

Wolfenstein: The New Order'ın devam oyunu niteliğinde olan Wolfenstein: The New Order 2'nin çıkacağı ve çalışmaların başladığı ortaya çıktı.

Machine Games tarafından büyük bir başarı elde eden ve 2. Dünya savaşına farklı bir bakış açısı kazandıran Wolfenstein: The New Order bu başarısın hemen sonrasında senaryonun geçmişini anlatan Wolfenstein: The Old Blood ile karşımıza çıkmıştı. Wolfenstein: The New Order hayranlarını mutlu edecek bir gelişme oldu ve Wolfenstein: The New Order 2'nin geleceği açıklandı.

Oyunda bulunan karakterlerden birisi olan Anya Oliwa karakterini seslendiren Polanyalı aktrist Alicja Bachleda ülkesinde düzenlenen TVN kanalının televizyon programında sorulara verdiği cevaplar ile Wolfenstein: The New Order 2'nin yapımının kesinleştiğini belirtti. Yeni oyunun senaryosunun önceki oyunun devamı  olduğunu da belirtti. Röportajda kendisine yöneltilen sorulara ve gelen cevaplara bakılacak olur ise Alicja Bachleda yeni oyunda da çalışmalara devam ettiklerini açıkladı ve oyunun çalışmalarının tamamlanması 2 yıl kadar sürebileceğini belirtti. Yani 2017 yılında sonra yeni bir Wolfenstein oyunu ile karşı karşıya olacağız. Ayrıca yeni oyunun Amerika'da yapıldığı da gelen bilgiler arasında.