Watch Dogs 2'den Yeni Bir Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Watch Dogs 2'den Yeni Bir Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Ubisoft'un merakla beklenen yeni oyunu Watch Dogs 2'den San Francisco temalı yeni bir oynanış fragmanı bizlerle buluştu.

İlk oyunu ile her ne kadar yoğun eleştirilerin altında kalsa da, başarılı hikayesi ve benzersiz oynanışı ile başarılı olarak gördüğümüz Watch Dogs ikinci oyunu ile yeniden bilgisayar ve konsollarımızda yerini alacak. Bildiğiniz üzere ilk Watch Dogs, Chicago'da geçmiş ve Aiden Pearce oyundaki ana kahramanımızdı. Watch Dogs 2'de ise San Francisco'ya gidiyoruz ve Marcus Holloway ismindeki genç bir hackeri yöneteceğiz.

Yayınlanan yeni fragmanda San Francisco, Marin County, Silicon Valley ve Oakland bölgelerindeki araçlar gözler önüne seriliyor. Ayrıca geçen oyunda bulunmayıp serinin ikinci oyununda yerini alacak olan Drone'lar hakkında kısa kısa kesitler görebiliyoruz. Videoya kendini tanıtarak başlayan ana karakterimiz Marcus Holloway, San Francisco'nun güzelliklerinden bir o kadar da kötü taraflarından ve bu şehir de yapabileceği şeylerden söz ediyor. Teknoloji hakkında düşüncelerini de izleyenlere yansıtan Marcus, San Francisco'daki bütün kuralları kendisinin belirlediğinden de bahsetmeden edemiyor. İlk oyuna nazaran çok daha fazla şehirle ve insanlarla etkileşime geçebildiğimizi de görmemek mümkün değil. Oyunun ikinci fragmanı olan San Francisco fragmanı, şimdiden oyuncuları heyecanlandırmaya fazlasıyla yetecek gibi görünüyor.

Watch Dogs 2, 15 Kasım tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. Geçen hafta Ubisoft'un yaptığı duyuruya göre, daha iyi optimize edilmesi için PC sürümü gecikmeli olarak 29 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Watch Dogs 2'nin San Francisco temalı ikinci oynanış fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

[baslik]Watch Dogs 2 Yeni Oynanış Fragmanı[/baslik]