Watch Dogs 2'nin Yapım Aşaması Bitti!

Watch Dogs 2'nin Yapım Aşaması Bitti!

Geçtiğimiz haftalarda PC için çıkış tarihinin ertelendiğini

duyurduğumuz

Watch Dogs 2’nin yapım aşaması tamamlandı.

İlk oyundaki hikâyenin devamı olarak karşımıza çıkacak olan Watch Dogs 2 bu sefer San Francisco şehrinde geçecek. Yapımcı ekibin kurgusal bir şekilde hazırladıkları şehirde biz oyuncular, Marcus Halloway adındaki bir bilgisayar korsanını yöneteceğiz. İlk oyunda çökertmeye çalıştığımız ctOS sisteminin gelişmiş sürümü olarak San Francisco’nun dört bir yanını sarmış olan gözetleme sistemini çökertmek ikinci oyundaki ana hedefimiz olacak. DedSec isimli korsan grubuna dâhil olup çeşitli görevleri yerine getirerek ana hedefimize ulaşmaya çalışacağız.

İlk oyundaki karanlık atmosferin yerini daha aydınlık ve eğlenceli bir açık dünyanın aldığı Watch Dogs 2’nin hazırlık sürecinde yapımcı ekip oyuncuların geri dönüşlerini gerçekten dikkate almış olduklarını gösteriyor. Watch Dogs 2; burcunuzdan yaşınıza, bankadaki paranızdan arabanızın modeline sizin nasıl bir insan olduğunuzu yansıtan bütün özelliklerin bir bilgi havuzunda saklandığı ve yaşantınızın her saniyesinin gözlem altında olduğu hissini yaşadığınız distopik bir ortamı size sunuyor. Yapımcı ekibin oyunun yapım aşamasını bitirmekte geç kalması da hikâyeyi olabildiğince kusursuz bir şekilde oyuncuya aktarmak istemesinden kaynaklanıyordu, ancak nihayetinde mutlu sona ulaşıldı ve oyunun yapım aşaması tamamlandı. Oyunun sistem gereksinimlerine göz atmak için tıklayın.

15 Kasım tarihinde Playstation 4 ve Xbox One platformları için çıkacak olan Watch Dogs 2, 29 Kasım tarihinde de PC platformu için çıkışını gerçekleştirecek.