Watch Dogs 2'nin PC Grafik Ayarları Ekranı Paylaşıldı

Watch Dogs 2'nin PC Grafik Ayarları Ekranı Paylaşıldı

Ubisoft'un geliştirdiği, geçtiğimiz hafta konsollara çıkışını yapan Watch Dogs 2 yarın itibariyle PC platformu için raflardaki yerini alacak. Konsollar bir yana dursun, oyunun PC grafikleri de bir hayli merak ediliyor. NVIDIA'nın Hairworks teknolojisi ile birlikte bambaşka bir hal alan grafiklerin ne türden performans vereceği de söz konusu. Bugün ise oyunun grafik ayarlarının bulunduğu ekrandan bazı görüntüler paylaşıldı.

Grafik ayarları ekranının tasarımına baktığımızda eski tür TV'ler ve monitörler gözümüzün önünde canlanıyor. Yazıların tipleri ve renk çeşitleri de Bios'u anımsatır cinsten. Zemin dokusu, yeşillikler, doku filtreleri, gölgelendirmeler, su grafikleri, yansıma efektleri, motion blur, ışık kırması, görüntü boyutu, piksel sıklığı gibi daha birçok alanda değişiklik yapabileceğimiz grafik ayarları oyuncuları sevindirecek cinsten. Her alanda değişiklik yapabiliyor oluşumuz, oyunu en iyi optimize hale getirebilecek ayarları oluşturabilmemizde büyük bir etken.

Watch Dogs 2, PC platformu için 29 Kasım'da (Yarın) çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC Grafik ayarları ekranının görüntülerini ise aşağıdan inceleyebilirsiniz.

watch-dogs-1 watch-dogs-2