Watch Dogs 2'nin PC Çıkış Tarihi Ertelendi!

Watch Dogs 2'nin PC Çıkış Tarihi Ertelendi!

Geliştiriciliğini Ubisoft’un Kanada şubesi olan Ubisoft Montreal ekibinin üstlendiği ve yayıncılığını da Ubisoft’un yaptığı açık dünya temelli aksiyon-macera oyunu Watch Dogs 2’nin sistem gereksinimleri açıklandı.

PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için piyasaya sürülecek oyun Watch Dogs’un devamı niteliğinde olacak. San Francisco şehrinin kurgulanmış versiyonunda geçen oyunda oyuncular, Marcus Holloway adındaki, DedSec isimli gruba mensup, bilgisayar korsanını yönetiyorlar. Şehrin güvenlik kameralarını ve şehirdeki ctOS sistemini çökertmeyi hedefleyen korsan grubuna yardım amacıyla karakterimiz, verilen çeşitli görevleri başarmak için çabalarken biz de ona yardım ediyoruz. Co-op olarak çevrimiçi olarak da oynayabileceğiniz Watch Dogs 2 birebir rekabetçi mücadelelere de izin veriyor. San  Francisco’nun altı farklı mekânı üzerinde şekillenen Watch Dogs 2 biz oyunculara, TPS tarzı bir oyun deneyimi sunuyor.

Çeşitli teknolojik aletin ve sistemin bulunduğu, görevler dışında da harita üzerinde ekstra etkileşimler sağlayabildiğimiz oyunun sistem gereksinimleri tahmin edileceği üzere ortalamanın biraz üzerinde seyrediyor. 50 GB kadar boş bir alanı kendi için isteyen Watch Dogs 2, minimum GeForce GTX660 model ekran kartına veya AMD Radeon HD 7870 model ekran kartına ihtiyaç duyuyor. Windows 7 ve daha üst işletim sistemlerini destekleyen oyun, ayrıca sağlam bir internet bağlantısına da muhtaç.

[gallery link="file" columns="4" ids="16548,16545,16542,16541,16540,16539,16538,16535" orderby="rand"]

Watch Dogs 2’nin sistem gereksinimlerinin açıklanmasına ek olarak, oyuna eklenecek olan yenilikler ve oyunda yapılacak olan geliştirmeler de oyuncularla paylaşıldı. İşte o detaylar:

  • Oyuna 4 K desteği eklendi.
  • Donma, kasma, kare almada yaşanan sıkıntılar giderildi.
  • Oyuncuların üç farklı otomatik kayıt yapabileceği kayıt slotu eklendi.
  • Çoklu ekran desteği eklendi ve menüye bunlarla ilgili ayarlar eklendi.
  • Ekranda yaşanan takılma, yansıma gibi sorunlar düzeltildi.
  • Oyunda bulunan objelerin detaylandırılması arttırıldı.
  • Görüntülerdeki keskinlik, piksel yoğunluğu geliştirildi.
  • Mouse ve klavye için tam adaptasyon yapıldı.
  • Klavyedeki her tuşa, menüdeki bir seçeneğe denk gelecek şekilde, kısa yol atandı.
  • Araç sürüşündeki hassasiyet düşünülerek klavye için tam adaptasyon sağlandı.

Sistem gereksinimleri açıklanan ve çeşitli yenilikler ve geliştirmeler yapılan Watch Dogs 2’nin çıkış tarihi 15 Kasım’dan 29 Kasım tarihine ertelendi. Ubisoft’un resmi blogunda yayınlanan konuyla ilgili açıklamada oyunun iki hafta ertelenmesi “Oyunun rahat bir şekilde çalışabilmesi için yazılımsal bazı geliştirmeler yapıyoruz ve bu iki haftalık süreyi sizlerden, kaliteyi temin edeceğimizin garantisi olarak istiyoruz.” şeklinde açıklandı.