Watch Dogs 2'nin Demosu Yayınlandı

Watch Dogs 2'nin Demosu Yayınlandı

Eğer halen Watch Dogs 2 almadıysanız veya denemeyi istiyor, buna göre alıp almayacağınıza karar verecekseniz bu haberimiz size göre. Ubisoft bugün yaptığı duyuru ile birlikte Watch Dogs 2'nin demosunun yayınlandığını duyurdu.

2016'nın Kasım ayında öncelikle PlayStation 4 ve Xbox One'a, kısa bir süre sonra da PC platformuna çıkışını gerçekleştiren Watch Dogs 2'de San Francisco'ya gidiyoruz ve Marcus Halloway ismindeki genç bir hackeri yönetiyoruz. Aiden Pearce gibi yeteneklere sahip olan Marcus Holloway, Watch Dogs 2’de kendisini bir suçlu olarak ispiyonlayan CtOS adlı işletim sistemine karşı bir savaş veriyor. İnsanları manipüle eden ve parasal anlamda yolsuzluklara neden açan bu sistemin sırlarını ortaya dökmek için DedSec isimli hacker örgütüne katılan Marcus Holloway, diğer arkadaşlarıyla birlikte CtOS’un açıklarını keşfedip onlara karşı kullanmaya başlıyor. San Francisco’nun büyüleyici atmosferini bizlere fazlasıyla yansıtan Watch Dogs 2'de DedSec örgütünün başı beladan eksilmiyor.

Hikayesi ve oynanışıyla çıkışından önce fazlasıyla ilgi gören ve beklentileri yükselten Watch Dogs 2, satış rakamları bakımından beklentileri karşılayamadı. Ubisoft hemen harekete geçerek görevlerin yeniden oynanabilir olması için bir güncelleme yayınlamıştı fakat bunun da çok fazla bir etkisi olmamıştı. İkinci bir hamleye geçen Ubisoft ekibi bu sefer Watch Dogs 2 için oynanabilir bir demo yayınlama kararı aldı. Şimdilik sadece PlayStation 4 için sunulan demo, önümüzdeki hafta içerisinde Xbox One kullanıcılarına da sunulacak. 3 saatlik bir oynanış sunan Watch Dogs 2 demosunda çoklu oyuncu modları, oyunla ilgili kooperatiflerde dahil olmak üzere oyunun bütün içeriklerine erişim sağlanabiliyor. Oyunun çoklu oyuncu modu için ise PlayStation Plus ve Xbox Live Gold aboneliği gerekiyor.

Son olarak, demoda yaptığınız her şey oyunu satın aldığınız takdirde tam sürüme aktarılıyor. Şimdilik sadece PlayStation 4 platformuna sunulan demoyu buradan indirebilir, demonun tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.