Watch Dogs 2'nin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Watch Dogs 2'nin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Watch Dogs 2'nin çıkış fragmanı erkenden, çıkışına 5 gün kala yayınlandı.

Ubisoft, 5 gün sonra çıkışını gerçekleştirecek olan, Watch Dogs'dan bağımsız bir yapım olarak yerini alacak olan Watch Dogs 2'nin çıkış fragmanını yayınladı. İlk oyunu ile her ne kadar yoğun eleştirilerin altında kalsa da, başarılı hikayesi ve benzersiz oynanışı ile başarılı olarak gördüğümüz Watch Dogs ikinci oyunu ile yeniden bilgisayar ve konsollarımızda yerini alacak. Bildiğiniz üzere ilk Watch Dogs, Chicago’da geçmiş ve Aiden Pearce oyundaki ana kahramanımızdı. Watch Dogs 2’de ise San Francisco’ya gidiyoruz ve Marcus Holloway ismindeki genç bir hackeri yöneteceğiz.

Sinematik görüntülerle başlayan video, kahramanımız Marcus Holloway'ın savaştığı davayı gözler önüne seriyor. Aiden Pearce gibi yeteneklere sahip olan Marcus Holloway, Watch Dogs 2'de kendisini bir suçlu olarak ispiyonlayan CtOS adlı işletim sistemine karşı bir savaş veriyor. İnsanları manipüle eden ve parasal anlamda yolsuzluklara neden açan bu sistemin sırlarını ortaya dökmek için DedSec isimli hacker örgütüne katılan Marcus Holloway, diğer arkadaşlarıyla birlikte CtOS'un açıklarını keşfedip onlara karşı kullanmaya başlıyor. San Francisco'nun büyüleyici atmosferini bizlere yansıtmaya çalışacak olan Watch Dogs 2'de DedSec örgütünün başı beladan eksilmeyecek. Oyun hakkında bugüne kadar gelen bilgi, görsel ve içerikleri de içeren çıkış fragmanı oldukça başarılı gözüküyor.

Watch Dogs 2, 15 Kasım tarihinde PlayStation 4, PlayStation 4 Pro ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. PC platformu için ise kısa bir gecikmeyle 29 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Yayınlanan çıkış fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

[baslik]Watch Dogs 2 Çıkış Fragmanı[/baslik]